BH. REPREZENTATIVAC

Milan se pomirio sa transferom, Krunić u januaru ima novi klub!

ODLAZI U TURSKU

Rade Krunić već četiri meča nije upisao nastup za AC Milan, a iz Italije dolaze vijesti da je italijanski gigant na kraju digao ruke i pomirio se sa tim da u nastavku sezone Stefano Pioli neće računati na njega, piše N1.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je u redovima Rossonera do skoro imao neizostavno mjesto u startnoj postavi, a Stefano Pioli, trener Milana hvalio ga je na sav glas. Krunić je povjerenje vraćao dobrim partijama i izvršavao zadatke kada god i gdje god je to trebalo, igrajući na više pozicija na terenu bez ikakvih problema. Ipak, tome je, čini se, došao kraj.

Pregovori oko novog ugovora su u potpunosti propali, Krunić već neko vrijeme želi ići u Tursku gdje bi zarađivao mnogo više nego u Milanu, dok uprava sedmerostrukog prvaka Evrope nije željela da čuje za njegovu prodaju, ali sada su se pomirili sa tim da će Fočak ipak napustiti italijansku prijestonicu mode.

Kako pišu italijanski mediji, Krunić nije u svađi sa trenerom, ili sa bilo kim iz uprave, već mentalno nije prisutan na treninzima. Neimenovani izvor iz kluba ocijenio je njegovo zalaganje na treninzima kao nedovoljno, pa nije ni čudo što u posljednja četiri meča nije ubilježio niti jedan nastup.

Ako je do sada u Milanu i postojala nada da će univerzalac ostati među Rossonerima, njihovi posljednji potezi govore u prilog tome da će Krunić i njegov sadašnji klub nastaviti svako svojim putem, prenosi N1.

VEZANE VIJESTI

TURSKA

Trener Fenerbahčea na velikom udaru kritika zbog Edina Džeke!

TURSKA

Fenerbahče istrajao: Strane sudije u VAR sobi na derbi utakmicama!

KONFERENCIJSKA LIGA

Grci od UEFA-e traže kaznu za Džeku zbog njegove provokacije!

TURSKA

Strašne scene u Turskoj: Navijači Trabzona fizički napali igrače Fenera!

TURSKA

DŽEKO UZDRMAO TURSKU: Sudije moraju postupati pošteno!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori