TUZLA

KRIZA U SLOBODI: Kompletan Upravni odbor podnio ostavku!

NAKON ODLIČNE POLUSEZONE

Na sjednici Skupštine FK Sloboda Tuzla koja je počela 7. decembra 2023. godine u zgradi Privredne komore u Tuzli, a na kojoj je prisustvovalo 26 članova, predsjednik Upravnog odbora tima sa Tušnja, Senad Mujkanović sa ostatkom članova upravnog odbora, podnio je neopozivu ostavku. Tako je raspušten kompletan Upravni odbor FK Sloboda Tuzla, piše N1.

“Mujkanović je nakon opširnog obrazloženja Izvještaja Upravnog odbora članovima Skupštine za proteklih pet mjeseci, predsjedniku Skupštine FK Sloboda Tuzla pismenim putem uputio neopozivu ostavku koja je proizašla zbog nedostatka komunikacije, razilaženjem stavova u vezi sa zacrtanim ciljevima i velikog pritiska na rad Upravnog odbora.”, navode iz Slobode.

Dosadašnji predsjednik Senad Mujkanović na sjednici je obrazožio izvještaj Upravnog odbora za protekli period, a nakon toga je predsjedniku Skupštine podnio neopozivu ostavku.

Nakon sjednice je istakao kako je ona proizašla zbog nedostatka komunikacije i razilaženja u stavovima.

Tuzlanski velikan je prvi dio polusezone završio kao šampion jesenjeg dijela prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH i nalazi se pred povratkom u elitni rang takmičenja.

VEZANE VIJESTI

TUZLA

ŠTA SE DEŠAVA U TUZLI? Skupština smijenjuje Mujkanovića!?

PRVI ASISTENT

Oprostio je dug Slobodi, a onda je Ćivić postao njihovo prvo ime!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori