PROMO

MD SHOP: Osvojite bonus dobrodošlice na prvi depozit!

200 KM FREEBETA, 200 FREESPINOVA I 33 KM BONUSA

Za sve strastvene ljubitelje uzbuđenja, online zabave i sportskog klađenja, MD Shop pripremio je spektakularnu ponudu koja će vas ostaviti bez daha! Naša misija je da učinimo vaše igračko iskustvo nezaboravnim i da vam pružimo najbolje šanse za dobitak.

Spremili smo za vas bonus paket koji će vam omogućiti da započnete svoju igračku avanturu sa još većim uzbuđenjem. Uplatite svoj prvi depozit i osvojite fantastične nagrade koje smo pripremili za vas.

Bonus Dobrodošlice: 100% Freebet do 200KM

Prvo što trebate znati je da MD Shop nudi 100% Freebet-a do 200KM za sportsko klađenje. Uplatite 10KM ili više i bićete nagrađeni besplatnim klađenjem u visini vašeg depozita do 200KM. Ovo je vaša šansa da svoje sportsko klađenje podignete na viši nivo i eksperimentišete sa svojim instinktima za klađenje, MD Shop je idealna prilika da istražite najširu ponudu sportskih događaja i povećate šanse za dobitak.

Aktiviranje Freebeta je brzo i jednostavno. Odigrajte tikete čija vrijednost iznosi tri puta više od vašeg depozita, uz minimalnu kvotu 1.60 po događaju. I najbolje od svega, imate 30 dana da iskoristite ovu vrhunsku ponudu.

Do 200 Freespinova na igri "Book Of Secrets"

Ali to nije sve! Da bismo vašu igru učinili još profitabilnijom, pored Freebeta, osvojićete i do 200 Freespinova na popularnoj slot igri "Book Of Secrets". Ovi besplatni spinovi će vam omogućiti da okušate sreću na bez rizika po novčanik.

Zamislite sve moguće dobitke koje možete ostvariti koristeći ove besplatne spinove! Ovo je vaša prilika da podignete adrenalin na maksimum.

33KM Bonusa prvi depozit

Ako mislite da se tu završava, razmislite ponovo. Da bi vaša igra krenula još bolje, MD Shop će vam automatski uplatiti dodatnih 33KM bonusa nakon što izvršite prvi depozit od samo 10KM ili više. Ovim bonusom možete istražiti sve što MD Shop ima da ponudi, od sportskog klađenja pa do uzbudljivih slot igara i virtuala. Ovo je vaša prilika da povećate svoje šanse za dobitak na igrama koje volite.

Iskoristite ovu ponudu i neka prva igra bude na nas!

Pravila Promocije:

Nema potrebe za mukotrpnim pravilima - želimo da se zabavljate, a evo i kako:

1.Samo verifikovani igrači su pozvani na ovu avanturu.

2.Minimalni depozit za dobitak Bonusa Dobrodošlice iznosi 10KM.

Bonus na drugi depozit:

Ponuda bonusa ne prestaje nakon prvog depozita, jer nagrađujemo i vaš drugi depozit! Uplatom od 20KM ili više, dobićete još 33KM bonusa da dodatno uživate u igri.

Ova izvanredna ponuda je vaša šansa da se pridružite našoj rastućoj zajednici, započnite svoje putovanje sa fantastičnim bonusima i nagradama i ostvarite impresivne dobitke na najuzbudljivijim igrama na tržištu.

Pridružite nam se i mi ćemo vam pomoći da svoje igračko iskustvo učinite podignete na viši nivo!

Ne propustite ovu spektakularnu priliku, započnite svoje igračko iskustvo sa MD Shop-om već danas, osvojite fantastične bonuse i ostvarite svoje snove o dobitku!

Ovo je vaš trenutak za osvajanje beskrajnih mogućnosti i isprobavanje najuzbudljivijih igara na tržištu.

MD Shop je vaš partner u svetu klađenja i zabave!

Vaša igra počinje odmah!

Obezbedili smo jednostavne uslove za ispunjenje promocije, a sve dodatne informacije možete pronaći na https://www.mdshop.ba/promotions.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Uplovite u nezaboravnu zabavu s 70 KM premium dobrodošlice!

PROMO

Osvoji putovanje u Istanbul i gledaj utakmicu Fenerbahcea!

PROMO

Osvoji putovanje na utakmicu Fenerbahcea i provedi pet dana u Istanbulu

PROMO

MD SHOP NAGRAĐUJE: Registruj se i osvoji 66 KM bonusa!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori