GABELA

Historijski dan za navijače i ekipu GOŠK-a iz Gabele

POSTAVLJENI REFLEKTORI

"Uzbudljive vijesti stižu za sve ljubitelje NK GOŠK-a! Na stadionu Perica Pero Pavlović danas je označen povijesni trenutak jer su dovršeni radovi na postavljanju reflektora. Ova vrijedna investicija omogućit će Klubu da zaigra noćne utakmice i unaprijedi svoju prisutnost na nogometnoj sceni" - navode iz Gabele.

Uz podršku lokalnih vlasti, sponzora i strastvenih navijača, NK GOŠK je uspio ostvariti ambiciozni projekt postavljanja reflektora na stadionu Perica Pero Pavlović. Ova modernizacija ne samo da će poboljšati uvjete za igru, već će omogućiti Klubu da se natječe u kasnijim terminima, stvarajući nezaboravne trenutke za svoje navijače.

Direktor Nogometnog kluba GOŠK, Andrija Jurković, izjavio je:

“Današnji dan označava veliki korak naprijed za naš voljeni Klub. Postavljanjem reflektora na našem stadionu, otvaramo vrata novim prilikama i mogućnostima. Sada ćemo moći organizirati noćne utakmice, omogućiti bolje uvjete za treninge i razvoj igrača, te podići novu razinu povezanosti navijača na našim utakmicama.”

Uzbuđenje je već prisutno među navijačima, koji s nestrpljenjem iščekuju prvu noćnu utakmicu na stadionu. Prilika da gledaju svoj omiljeni Klub kako se bori pod svjetlima reflektora pruža im novu razinu povezanosti s Klubom i osjećaj ponosa.

Postavljanje reflektora na stadionu Perica Pero Pavlović predstavlja prekretnicu za NK GOŠK i njegove navijače. Ova investicija ne samo da unapređuje infrastrukturu Kluba, već i otvara vrata za veće sportske uspjehe i nezaboravne trenutke na terenu, piše u saopštenju Gabeljana.

VEZANE VIJESTI

GABELA

Željezničar nakon preokreta slavio u Gabeli

UGLJEVIK

VELIKA TRI BODA: GOŠK slavio protiv Zvijezde!

BANJA LUKA

BORAC NA PLUS DEVET: Banjalučani slavili protiv Tuzle!

KONJIC

Šero donio GOŠK-u velika tri boda na gostovanju u Konjicu

GABELA

Bivši trener Željezničara preuzeo GOŠK

PROMO

Singluj bilo koji meč Prve lige FBiH bez ikakvog limita

SVAKE SEDMICE DO EP: Meridian poklanja televizore, bonuse i spinove

HUMANOST PONOVO NA DJELU: Meridian donirao opremu bolnici u Goraždu

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori