FK SARAJEVO

Nihad Mujakić: Niko nije bio sretniji od mene kada sam potpisao ugovor

STOPER SARAJEVA

Povratnik u redove Fudbalskog kluba Sarajevo, Nihad Mujakić, prenio je za zvaničnu klupsku web stranicu svoje utiske o dosadašnjem toku priprema.

“Uvjeti u Antaliji su fantastični. Prvih nekoliko dana bile su veliki padavine, međutim vrijeme se ubrzo nakon toga stabiliziralo i mogli smo raditi prema planu stručnog štaba. Pripreme su naporne. Kvalitetno radimo. Kroz treninge možemo vidjeti šta trener Vasoski želi, odnosno u kojem pravcu želimo razviti našu igru. Nastojimo to primijeniti kroz utakmice. Mislim da se vidi određeni napredak u našoj igri, ali do početka prvenstva imamo još vremena, kako bi u dobroj formi dočekali prvu utakmicu.”, rekao je Mujakić, osvrnuvši se na njegov povratak u klub.

“Sarajevo je moj voljeni klub. Niko nije bio sretniji od mene kada sam potpisao ugovor i kada sam na prvoj pripremnoj utakmici nosio naš dres. Vjerujem da će taj osjećaj biti još intenzivniji kada krene prvenstvo i utakmice pred našim navijačima. Ja se osjećam zrelije kao igrač u poređenju sa periodom kada sam iz juniora došao u prvi tim našeg kluba. Iskustvo igranja u inostranstvu mi je značilo. Želimo na proljeće gledati kvalitetno Sarajevo, želimo uspješnu polusezonu u prvenstvu i u Kupu i s moje strane mogu obećati da ću uvijek dati sve od sebe za ovaj dres, za ovaj klub.”

Fudbaleri Sarajeva u narednim danima završavaju boravak na pripremama u Antaliji. Prije povratka u glavni grad BiH očekuju ih još dvije prijateljske utakmice.  

VEZANE VIJESTI

SARAJEVO

Trener Sarajeva: Idemo sve pobijediti do kraja

DERBI U MOSTARU

Zrinjski razbijao Sarajevo, pa na kraju spašavali pobjedu!

LOŠE SUĐENJE

Mirza Kazlagić stadion Koševo napustio pod policijskom pratnjom!

GRBAVICA

DERBI PREPUN TENZIJA: Željo do boda s igračem manje!

GRBAVICA

Ovo su sastavi Željezničara i Sarajeva za vječiti derbi

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori