INTERVJU

Luka Menalo: Pokazao sam da se mogu boriti za mjesto u Dinamu

DINAMOVAC NA POSUDBI U OLPIJI RASTURA

Sa fudbalom su krenuli i Slovenci, a Olimpija nezaustavljivo juri prema naslovu prvaka.

Pobjeda (0:3) kod Tabora u Sežani (trener tog kluba je bivši talijanski reprezentativac Mauro Camoranesi), uz dva pogotka Luke Menala.

Mlado krilo na posudbi iz Dinama, nastavio je kao da prekida nije ni bilo, forma je postojana, statistika sve bolja.

- Doista se osjećam odlično, jedva smo čekali da krene nogomet, bili smo motivirani. Jedino nedostaju gledatelji, da te još dodatno guraju, bilo bi lakše, no, dobro je, glavno da smo se vratili na travnjake - priča Menalo, koji je već na dvoznamenkastom broju golova.

- S ova dva sam na devet u prvenstvu, zabio sam još dva u Europi, imam i sedam asistencija. Pobijedili smo, nije bilo lako kako će rezultat sugerirati. Nakon što sam zabio s bijele točke suparnik je imao dobre prilike, no preživjeli smo, zabili smo još jednom, a potom sam pred kraj zabio svoj drugi gol. Iz tri udarca, praktički, tri gola, ali ne smijemo biti kritični, produljili smo pobjednički niz i nastavljamo broditi prema naslovu prvaka.

Olimpija ima pet bodova više od Celja, a u subotu je imala čak 10 bodova više od Maribora uz utakmicu više.

- Vjerujem kako ćemo na kraju i zadržati tu prednost, bit ćemo i bolji kad uhvatimo punu formu. Maribor se pojačao, došao je trener Jakirović. kojega iznimno cijenim. Mislim da je napravio dobar potez što je stigao u taj klub, ali neće im ni on pomoći ove sezone da nas dostignu, ha-ha.Pričalo se svašta i oko Olimpije, bilo je govora da će otići trener Safet Hadžić, da će klub napustiti gazda Milan Mandarić.

- Istina, bilo je raznih priča, na kraju se sve smirilo. Ostao je predsjednik u klubu, ostao je i trener Hadžić, mislim da sad nema govora o njegovu odlasku, s obzirom da nam tako dobro ide. Bilo je priča da će na njegovo mjesto doći Tomislav Ivković, pojavila se i neka fotografija njega i predsjednika na večeri, no na kraju su svi demantirali te glasine i, evo, krenuli smo tamo gdje smo stali. Doista ne mogu reći niti jednu lošu riječ za klub, za ljude ovdje, dolazak u Olimpiju na posudbu bio mi je odličan potez. Možda će na prvu mnogi mladi igrači imati negativnu predodžbu o slovenskoj ligi, kao o nekom koraku unazad, no moja su iskustva odlična i svima bih preporučio Olimpiju i Sloveniju za igrački napredak. Ja sam stvarno ovdje napredovao i prezadovoljan sam svojim igrama.

Ima li novosti oko statusa u Dinamu? Na kraju sezone istječe posudba, u Maksimiru je velika konkurencija, može li se nametnuti Jovićeviću?

- Vjerujem da mogu, da sam svojim igrama u Olimpiji pokazao da sam spreman boriti se za status u Dinamu. Službeno, na ljeto mi istječe posudba u Olimpiji, a onda ću u dogovoru s Dinamom vidjeti kakva mi je budućnost. Činjenica jest i da me Olimpija želi zadržati, klub ima ambicije napraviti i iskorak u Europi, htjeli bi da budem dio tog projekta, ali pitanje je hoće li to biti izvedivo. Sa suigračima iz Dinama stalno sam u kontaktu, znam kakva je tamo situacija, sigurno neću imati problema s prilagodbom ako budem dio prve momčadi od ljeta. Vidjet ćemo, ima još vremena, sad mi je glavno da igram dobro, da pobjeđujemo i neka se tako i nastavi do kraja sezone, piše sportske.jutarnji.hr.

VEZANE VIJESTI

BIVŠI MLADI REPREZENTATIVAC

Sučić o izboru reprezentacije: Kao mali, upališ TV i srce zaigra!

GRČKA

Bivši mladi reprezentativac BiH zabio autogol i izbacio Dinamo

HRVATSKA

Petar Sučić odlučio da zaigra za Hrvatsku!

ZAGREB

Sergej Jakirović s Dinamom izbacio Betis!

SLOVENIJA

Menalo: Mislim da imamo šanse protiv Ukrajine! Zašto ne?

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori