3. KOLO

TUZLACI DRŽE VRH PREMIJER LIGE: Sloboda slavila protiv Leotara!

(Foto: tuzlanski.ba)

U 3. kolu M:tel Premijer lige BiH fudbaleri Slobode na stadionu Tušanj savladali su Leotar rezultatom 1:0 i zabilježili maksimalan prvenstveni učinak od tri pobjede u tri odigrana susreta.

Fudbaleri Slobode stižu do vodstva u samom uvodu utakmice. Jedan od fudbalera gostiju u 7. minuti susreta u kaznenom prostoru igra rukom, a sudija uz malo oklijevanja dosuđuje najstrožiju kaznu.

Dženis Beganović šutirao je sa bijele tačke, golman nakratko odbio loptu a Beganović u naletu lijevom nogom loptu šalje u mrežu za oduševljenje među navijačima. Tokom prvog poluvremena fudbaleri Slobode su imali posjed lopte, ali se rezultat nije mijenjao. U drugom poluvremenu ravnopravna igra na terenu. Ipak, posljednjih 15-tak minuta susreta Maksimović, Predragović Mujagić i društvo jurišali su po još jedan pogodak kako bi ovjerili treću prvenstvenu pobjedu ali rezultat je ostao nepromijenjen do posljednjeg sudijskog zvižduka. Navijači Slobode su složni u konstataciji da ne pamte bolji start prvenstvene sezone. Podsjećanja radi u tri odigrana susreta crveno-crni su zabilježili isto toliko pobjeda i sa maksimalnim učinkom od devet bodova zauzimaju lidersku poziciju na tabeli. U narednom 4. kolu na Tušanj stiže Široki Brijeg dok će Trebinjci u premijernoj utakmici na svom stadionu dočekati Tuzla City.

VEZANE VIJESTI

OLOVO

Sloboda slavila u derbiju protiv Stupčanice

BIJELJINA

Penal koji je podigao prašinu, mogao bi odlučiti putnika u viši rang!

TREBINJE

Leotar doveo veliko pojačanje iz Rijeke!

TUŠANJ

Sloboda oštećena prilikom izvođenja jedanaesteraca protiv Sarajeva?

TUŠANJ

Sarajevo tek nakon penala izbacilo Slobodu

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori