FILMSKI SCENARIJ

ČUDO NEVIĐENO: Pronađen živ iako se četiri godine vodi kao mrtav!

PREVARIO SVE ZBOG NOVCA OD OSIGURANJA

Nevjerovatna priča stiže iz Njemačke, naime, bivši igrač Schalkea Hiannick Kamba pronađen je živ u Njemačkoj gotovo četiri godine nakon što su ga proglasili mrtvim u automobilskoj nesreći.

Nekadašnji branič iz Konga, koji je dijelio dres Schalkeovih juniora s njemačkom reprezentativnom jedinicom Manuelom Neuerom u Schalkeu navodno je sudjelovao u prometnoj nesreći u januaru 2016. godine, a njegov tadašnji klub Vfb Huls objavio je kako je poginuo. No, bivši nogometaš koji danas ima 33 godine pronađen je živ i zdrav u Rurskoj dolini, preciznije u Gelsenkirchenu gdje je bio zaposlen u elektrani, te ga očekuje pravna bitka s vlastima kako bi objasnio što se dogodilo.

Tužiteljica Anette Milik otkrila je da je pokrenuta istraga protiv njegove bivše supruge, koja je pokupila šesteroznamenkasti iznos od jedne osiguravajuće kuće nakon Kambine navodne smrti. Njegova bivša tvrdila je kako ima pravo pokupiti njegovo životno osiguranje kad je čula za njegovu navodnu smrt i pokazala dokumente koji dokazuju njegovu smrt osiguravajućoj tvrtki.

No po ovom posljednjem razvoju situacije očekuje ju optužba za prevaru jer su dokumenti koje je dostavila krivotvoreni. „Optužen je za prevaru, ali odbija priznati krivicu,“ rekla je tužiteljica za Bild. „Kamba se pokušao izvući da su ga opljačkali dok je bio na putu kroz rodni Kongo te su mu uzeli novac, dokumente i telefon,“ dodala je. Bild tvrdi kako će Kemba biti svjedok u mogućoj istrazi o prevari. 33-godišnjak se prije dvije godine vratio u Njemačku, a nedavno se vratio u Gelsenkirchen i ponovo zaposlio kao kemijski tehničar u elektrani.

Nakon karijere u juniorskom pogonu Schalkea talentiranom desnom beku ponudili su profesionalni ugovor, ali nikad nije napravio karijeru kakva se od njega očekivala, kasnije je igrao za niželigaše SV Zweckel, Broken i Recklinghausen.

VEZANE VIJESTI

NJEMAČKA

BOMBA IZ NJEMAČKE: Bh. trener preuzima Schalke 04?

SCHALKE

Više neće igrati u odbrani: Trener mijenja poziciju Seadu Kolašincu

GELZENKIRHEN

Kolašinac i ekipa uspjeli: Smijenjen je trener Schalkea, a sada slijedi...

GOL ZMAJA

MAJSTORSKI POGODAK: Sead Kolašinac zatresao mrežu Stuttgarta!

NJEMAČKA

Sead Kolašinac i saigrači se pobunili upravi kluba, evo i šta traže

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori