ZENICA

U prodaji ulaznice za humanitarnu utakmicu BH Fanaticosa!

BH FANATICOSI VS LEGENDE BH. FUDBALA

(Sarajevo, 14. mart 2024) Ulaznice za humanitarnu utakmicu koju će 21. marta u Areni Zenica igrati BH Fanaticosi protiv ekipe sastavljene od legendi bh. fudbala od jučer su u prodaji u prostorijama Udruženja Pomozi.ba.

Jedna osoba će moći kupiti najviše 10 ulaznica s obzirom da je štampan realan kapacitet Arene od 6.000 mjesta. Cijena ulaznice je 5 KM, a sav prihod ide u Fond za liječenje oboljelih bh. građana Udruženja Pomozi.ba

Online ulaznice možete kupiti na stranici www.tixbase.com, gdje je registracija prilično jednostavna. Dovoljno je da unesete svoju e-mail adresu i da odaberete humanitarnu utakmicu između BH Fanaticosa i Legendi bh. fudbala. Potom odlučite koliko ulaznica želite kupiti i kada to završite, vaše ulaznice će se nalaziti u vašem tixbase novčaniku. Ukoliko želite prisustvovati utakmici na ulazu u Arenu, 21. marta, redarska služba će skenirati vaš kod i dati vam printanu ulaznicu sa kojom možete prisustvovati spektaklu. Karte će biti prodavane i na dan utakmice ispred Arene u Zenici.

Svi koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu, a žele podržati humanitarnu akciju i dalje to mogu uraditi donacijama na stranici www.pomoziba.org ili putem bankovnih računa Udruženja sa naznakom „BH Fanaticos/Utakmica“.

Podsjećamo, ekipu Legendi bh. fudbala sa klupe će predvoditi Vlatko Glavaš i Muhamed Konjić, a svoj nastup su uz mogućnost malih izmjena, potvrdili i Senijad Ibričić, Emir Spahić, Džemal Berberović, Elvir Rahimić, Samir Muratović, Zlatan Muslimović, Safet Nadarević, Darko Maletić, Mensur Mujdža, Elvir Bolić, Vedin Musić, Adnan Gušo, Dario Damjanović, Ninoslav Milenković, Bulend Biščević, Adnan Zahirović, Avdija Vršajević i Toni Šunjić.

Želja nam je da Arena bude ispunjena do posljednjeg mjesta odakle ćemo poslati poruke pune ljubavi i zajedništva, a sve sa ciljem da spasimo život nekome od naših sugrađana!

VEZANE VIJESTI

N/FS BIH

SAVEZ PODRŽAO POMOZI.BA: VIP ulaznice sa igrače koji nastupe!

UEFA KAZNILA SAVEZ

Oglasio se N/FSBiH: Zabrana prodaje ulaznica, smanjen kapacitet!

"ČESTITKA UEFA-E"

ŽESTOKA KAZNA UEFA-E: Zatvaranje tribina, nema gostovanja...

VADUZ

Oglasili se BH Fanaticosi nakon sinoćnje bakljade na utakmici Zmajeva

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori