SVI SE PITAJU

Ko je vlasnik menadžerske agencije iz BiH koja je zaradila 14 miliona KM?

OGROMNA ZARADA

Nakon što je Micro mreža objavila informaciju da je firma iz Gradiške zaradila 14 miliona KM sa jednim uposlenim radnikom, ova vijest je odjeknula regionom i svi su pitali ko je vlasnik ''Niagara Sports Global Management'' firme. 

Iako zvuči nevjerovatno, ova firma ne samo da dobro posluje, nego se bavi specifičnom djelatnošću, pa silni zarađeni milioni nisu došli slučajno. Ono što je zaista interesantno ali i poztivino za Gradišku, je činjenica da je sjedište ove firme upravo u gradu na Savi.

''Niagara Sports Global Management'' je firma čiji je vlasnik fubalski menadžer Andy Bara, Čovjek koji možda i nije toliko poznat nama, koliko je poznat javnosti u Hrvatskoj.

Bara se proslavio još kao menadžer Jorge Sammir Cruz Camposa, nama svima poznatog Samira, Brazilca koji je imao zapaženu karijeru u zagrebačkom Dinamu. Koliko je Bara zanimljiv ali i profesionalan, govori i podatak da on je još 2011. godine u Real Madrid uspio na probu odvesti Eduarda Husinca, tada 17-godišnjeg odbrambenog igrača Hrvatskog dragovoljca! "Iz Dragovoljca u Madrid - to ni Mamić ne bi mogao", pisali su redom hrvatski mediji.

To nije kraj Barinim podvizima, pa je tako 2014. godine kapitan Barcelonine "La Masije", Dani Olmo, odlučio doći u Dinamo iz katalonskog diva i to uz posredovanje Andy Bare.

Da je Bara i u privatnom životu vezan za sport jasno je kada pogledate njegovu suprugu. U braku je već šest godina sa sportskom novinarkom, lijepom Lanom Banely koju mnogi pamte i s malih ekrana kao jednu od najljepših Hrvatica. Zajedno imaju dvoje djece - kćerku i sina.

VEZANE VIJESTI

BOSANSKA GRADIŠKA

Fudbalska agencija iz BiH ima jednog radnika, a obrće milione!

TEŠKA SITUACIJA

SITUACIJA ZABRINJAVAJUĆA: Mino Raiola je na odjelu intenzivne njege!

PREDSJEDNIK FS BIH

Zeljković: Ovo je hajka s ciljem da se naruši atmosfera u reprezentaciji

ANDY BARA

PRODAO GOJAKA PA PORUČIO: Ima sve da postane svjetska klasa!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori