ČAPLJINA

NEZADOVOLJSTVO U ČAPLJINI: Je li trener Borovac pogubio konce?!

UNATOČ 1. POZICIJI STANJE U KLUBU "NIJE BAJNO"

Nakon prvog poraza Čapljine u Drugoj ligi (jug) od Višića na površinu su isplivale stvari koje su se do sada očito gurale pod tepih. Bez obzira što su i dalje na prvom mjestu stanje u klubu je daleko od dobrog

Od dobro upućenog izvora doznali smo da je nakon meča u Višićima atmosfera u svlačionici došla do usijanja te su se pojedini igrači željeli i fizički obračunati. 

Potvrdu ovih navoda dobili smo i na jučerašnjem treningu kojem je prisustovalo samo sedam igrača. Nije jasno da li iskusniji igrači bojkotiraju trenera jer većinu priprema neke od glavnih vedeta Čapljine poput Pehara i Popovića nisu bili prisutni na treninzima što se itekako osjetilo u igri Čapljinaca. 

Nameće se pitanje da li je trener Damir Borovac pogubio konce iz ruku jer nezadovoljnika je sve više u ekipi. 

Brojčani nedostatke na treninzima Borovac nadoknađuje igračima iz juniorskih uzrasta ali istima vrlo rijetko ili nikako ne pruža šansu na ligaškim utakmicama jer očito je da neki igrači imaju zacementirano mjesto u ekipi bez obzira na formu i fizičku spremu. 

Eklatantan primjer bio je i posljednji prelazak mladog stopera Nikole Rajiča (17) iz Čapljine u Višiće, da bi taj isti igrač u prvom meču briljirao protiv svog bivšeg kluba pokazavši im koliko vode pogrešnu politiku na Bjelavama. 

Godinama se ponavlja ista priča na Bjelavama u Čapljini, godinama propadaju generacije mladih fudbalera jer niko nema hrabrosti i strpljenja da istrpi igrača koji su od najmlađih uzrasta u pomenutom klubu ali zbog nikad dobijene prilike karijeru nastavljaju u ugostiteljskim objektima, nažalost... 

VEZANE VIJESTI

ČAPLJINA

Bulini puleni brojali do osam protiv Gruda!

Druga liga - centar

Senzacija: Čapljina dovodi bivšeg igrača Dinama i Bayerna?!

Druga liga - jug

Čapljinci s puno optimizma ulaze u proljetni dio Druge lige FBiH!

TRANSFER VIJESTI

Bivši igrač Željezničara potpisao za Čapljinu

Druga liga - jug

U samo dva dana Cvjetičanin postigao tri gola za seniore i juniore!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori