SASTANAK U SARAJEVU

Savez održao sastanak: Proširuje li se liga zbog Čelika i Zvijezde?

UPUTIT ĆE ZAHTJEV ZA PROŠIRENJE LIGE

Na osnovu zahtjeva FK „Zvijezda 09“ Bijeljina i NK „Čelik“ Zenica, juče i danas su u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu, održani sastanci rukovodstva oba kluba sa predstavnicima Saveza.

Na sastancima se razgovaralo o pitanjima vezanim za status ovih klubova u narednoj takmičarskoj sezoni. Nakon konstruktivnih i otvorenih diskusija iskazano je razumijevanje za trenutnu situaciju u našem nogometu/fudbalu, kao i na sve okolnosti koje su uticale na donošenje odluke Izvršnog odbora u vezi sa nemogućnošću daljeg odigravanja svih takmičenja u organizaciji NS/FS BiH.

Oba kluba su iskazala zahvalnost na korektnom odnosu, kao i kvalitetnim informacijama koje su dobili tokom boravka u Savezu.

Iz FK „Zvijezda 09 “ su istakli da su uspjeli približiti stavove, te da će uputiti zahtjev Izvršnom odboru NS/FS BIH sa prijedlogom za proširenje BHT Premijer lige za sezonu 2020/21.

Na upravama ekipa iz Bijeljine i Zenice je zadatak kako na najbolji način da riješe statusna pitanja svojih klubova u narednom periodu. NS/FS BiH nastavlja provoditi utvrđene aktivnosti sa ciljem što kvalitetnije pripreme za nastupajuću sezonu koja bi trebalo da počne 01.08. 2020. godine.

VEZANE VIJESTI

N/FS BIH

SAVEZ PODRŽAO POMOZI.BA: VIP ulaznice sa igrače koji nastupe!

UGLJEVIK

Trener Zvijezde 09: Volio bih da svaki klub ima podršku kao Željo!

UGLJEVIK

Je li Sarajevo teško oštećeno u Ugljeviku?

UGLJEVIK

NOVI KIKS SARAJEVA: Hoće li ovo Rožman preživjeti?

BiH

Koji sportski klubovi su najveći porezni dužnici u Federaciji BiH?

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori