ZAHTJEV ČELIKA

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Bilino polje dobija novo ime?

KOMERCIJALIZOVAT ĆE SE IME?

Vodeći se odlukom Gradskog vijeća Grada Zenice od 16.07.2020.godine o provođenju procedure pronalaska partnera za komercijalizaciju imena stadiona “Bilino polje”, rukovodstvo kluba je danas zvaničnim dopisom izvijestilo Upravu Grada Zenice o sljedećem:

– Poštovani,

U vezi sa Vašim odgovorom od 18.09.2020.godine na naš dopis broj:558/20  kojim ste nas obavijestili o davanju saglasnosti o provođenju procedure za komercijalizaciju imena stadiona “Bilino polje”, ovim putem Vas obavještavamo da su službe sekretarijata NK Čelik Zenica razmotrile tu informaciju.

S tim u vezi, obavještavamo Vas da smo pristupili pripremanju međunarodnog tendera s ciljem realizacije te odluke. Međutim, ovim putem Vas i obavještavamo da tu proceduru neće biti moguće nastaviti bez definisanja prava i obaveza NK Čelik Zenica i Grada Zenice o čemu smo Vas obavijestili dopisom od 13.10.2020.godine.

Imajući to u vidu, molimo Vas da se očitujete po našem gorenavedenom zahtjevu o održavanju sastanka sa Gradonačelnikom Zenice kako bi se definisala ključna pitanja relevantnim sporazumom, provele odluke Gradskog vijeća Grada Zenice vezane za reprogram dugovanja NK Čelik Zenica i prihode od stadiona “Bilino polje” jer u suprotnom naše službe neće biti u mogućnosti da nastave sa procedurom međunarodnog tendera komercijalizacije imena stadiona.

Nadamo se da ćete nas izvijestiti o terminu sastanka po dopisu  od 13.10.2020. u što skorijem roku – navodi se, prenosi zenit.ba.

VEZANE VIJESTI

ZENICA

NSBiH odredio cijene za meč baraža protiv Ukrajine

ZENICA

VELIKO POJAČANJE: Avdija Vršajević potpisao za Čelik iz Zenice!

ZENICA

ČELIK PRAVI OPASAN TIM: Hrelja potpisao za Zeničane

ZENICA

VELIKO POJAČANJE: Stigao igrač iz Premijer lige BiH

ZENICA

Prodaja ulaznica na dan utakmice BiH i Luksemburga

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori