HRVATSKA LIGA

A KAD ĆE u BiH? Poznat datum nastavnka hrvatske nogometne lige!

ČEKAMO ODLUKE NAŠIH 'GLAVEŠINA'

Kako javljaju hrvatske kolege, HNS je odlučio - nogometna sezona nastavlja se 30. maja. Tada će se održati polufinala Kupa, a sedam dana kasnije zaigrat će se i u prvenstvu.

Niže lige i takmičenja mlađih kategorija su otkazana.

Saopštenje HNS-a prenosimo u cijelosti:

"Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će utakmicama polufinala Hrvatskog kupa 30. svibnja biti nastavljena nogometna sezona koja je u ožujku prekinuta zbog epidemije COVID-19.

Nakon jučerašnjeg sastanka tajnika Središnjeg državnog ureda za šport Tomislava Družaka s predstavnicima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo predloženi su datumi za mjere popuštanja u sektoru sporta. Tako se mjere popuštanja koje se tiču trenažnih procesa odnose na razdoblje od sljedeća dva tjedna, dok se mogućnost održavanja natjecanja predviđa za kraj svibnja i početak lipnja.

Sukladno epidemiološkoj situaciji u zemlji, konačno odobrenje za nastavak natjecanja po preporuci HZJZ-a donijet će Stožer za civilnu zaštitu RH.

Očekujući da će predloženi datumi biti potvrđeni od strane Stožera civilne zaštite, Izvršni odbor HNS-a promijenio je svoju odluku od 7. travnja 2020. te odlučio kako će nogometna sezona biti nastavljena 30. i 31. svibnja utakmicama polufinala Hrvatskog kupa, dok bi tjedan dana kasnije, 6. lipnja, bilo nastavljeno natjecanje u Hrvatski Telekom Prvoj ligi. Sve utakmice bile bi odigrane bez prisustva gledatelja.
Finale Hrvatskog kupa prema prijašnjem planu bilo bi odigrano 1. kolovoza.

Druga HNL i Treće HNL te ostale niže lige neće nastaviti s natjecanjem u sezoni 2019./2020., kao ni natjecanja u svim mlađim uzrasnim kategorijama.

IO će naknadno donijeti odluke o eventualnom nastavku natjecanja u 1. HNLŽ te 1. HMNL, kao i ostale nužne odluke koje se tiču svih natjecanja pod ingerencijom HNS-a, o čemu će klubovi i javnost biti pravodobno obaviješteni.

Također, HNS će, sukladno preporukama HZJZ-a, donijeti obvezujuće upute za klubove uoči nastavka natjecanja kako bi se maksimalno zaštitilo zdravlje igrača i svih nogometnih aktera."

Nama ostaje samo jedno pitanje, kada će se lopta zakotrljati u našoj državi?!

VEZANE VIJESTI

VEZNJAK DINAMA

OGLASIO SE SUČIĆ: Hrvatska je moja domovina!

HRVATSKA

Bivši reprezentativac BiH osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci

HRVATSKA

Selektor Hrvatske dobio otkaz zbog izjave o Dinamu

HRVATSKA

Jedan od najvećih svjetskih talenata promijenio državljanstvo, nastupat će za Hrvatsku

HRVATSKA NA EURU

Rođeni Zeničanin odveo Hrvatsku na EURO: 92. smo napustili dom!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori