TERMALNA RIVIJERA

Započeo Omladinski Film Festival na Termalnoj Rivijeri Ilidža

Večeras druga noć OFF-a

Sinoć je na Termalnoj Rivijeri Ilidža počeo 12. Omladinski Film Festival.

Dvanaesti Omladinski Film Festival Sarajevo otvoren je sinoć prikazivanjem filma „County Lines“ na Termalnoj rivijeri Ilidža, dok je u sklopu Drive-In Cinema prikazan film „Green Book“. Interes publike, očekivano, i ove godine je veliki na svim lokacijama. 

„Ono što nam je maksimalno drago jeste da se svi pridržavaju mjera koje su donesene zbog epidemije koronavirusa. Također, drago mi je i da smo uspjeli dovesti mlade filmske autore iz regije, koji će se, poštujući sve propisane mjere, družiti sa nama narednih šest dana. Siguran sam da će sve proći u najboljem redu, te da će posjetioci uživati u filmovima i drugim sadržajima koje smo za njih pripremili“, kazao je Kenan Musić, direktor OFF-a.

Filmovi se gledaju iz udubnosti ležajki, a kapacitet kina je 80 posjetilaca po filmu, poštujući distancu između ležajki od minimalno 1,5 metara i sve ostale mjere opreza, zbog epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo.

Cijena karte je sedam KM i uključuje mogućnost noćnog kupanja i gledanja filma, a u sklopu kina posjetioci će moći kupiti hranu i piće.

U slučaju kišovitog vremena tokom trajanja OFF-a, projekcije filmova na Termalnoj rivijeri će biti natkrivene, dok će projekcije na Addiko Open Air Cinema biti prebačene u Pozorište mladih Sarajevo.

Karte je moguće kupiti u box office centrima Omladinskog Film Festivala Sarajevo od 20.7. do 29.7.2020. godine i to na slijedećim lokacijama: box office centar na Trgu Djece Sarajeva 1 (Ispred BBI Centra) svaki dan od 10 do18 sati, te box office centar - Hotel Hollywood Ilidža, svaki dan od 10 do 18 sati.

Karte je moguće kupiti i na lokaciji pred projekciju filma.

Svi posjetioci se mole da poštuju preporučene mjere i pravila ponašanja na svim lokacijama, a koje su dostupne na web stranici Festivala.

Karte za sve projekcije su dostupne u box office centrima, a za Drive-In projekcije i u sistemu kupikartu.bam saopćili su organizatori Omladinskog Film Festivala.

Večeras je na programu film AUERHAUS GER sa početkom u 21:00 sati.

Njemački film AUERHAUS donosi priču o osamnaestogodišnjem Friederu koji se pred kraj školovanja pokušao ubiti. Onda kada svi žele da odustanu od njega, njegovi najbolji prijatelji priskaču u pomoć i odluče da svi zajedno usele u njihov novi dom. kako izgleda djeliti dom sa drugom koji se konstantno želi ubiti i kako savladati emocije? Ovo je film koji donosi priču kakvu do sada niste vidjeli. #idemonaoff #sarajevo

Više o filmu na: http://www.omladinski.ba/stranica/auerhaus

Karte možete kupiti na recepciji Termalne rivijere i Hotel Hollywood - Sarajevo

VEZANE VIJESTI

TRENING

Reprezentacija Francuske odradila trening u Areni hotela Hills!

NUMBER 1

Košarkaška reprezentacija BiH nosi opremu domaćeg brenda Number 1

GENERALNA SKUPŠTINA

U hotelu Hills u Sarajevu održana sjednica Skupštine N/FS BiH

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori