PES

Velike promjene stižu na Pro Evolution Socceru 2022 (VIDEO)

PES 2021 NEĆE DONIJETI PRAVE NOVOSTI

Konami je napokon objavio kakva je budućnost PES-a (Pro Evolution Soccer) nakon što su s najavom sljedećeg izdanja čekali duže nego ikad prije.

Razlog je u tome što eFootball PES 2021 zapravo neće biti potpuno nova igra nego samo blago ažuriranje prošlogodišnjeg izdanja. Ili kako službeno kažu, bit će to sezonsko ažuriranje. Do koje tačno mjere, nije baš precizno objašnjeno, ali ne očekujte da će se išta značajno promijeniti u gameplayu, niti da će biti ikakvih dodataka u modovima ili prezentaciji. Samim tim, i cijena igre bit će niža nego inače, piše Noob.ba.

Velike promjene ipak su na pomolu za PES 2022, koji će izaći nekad u jesen 2021. godine, gradi se iz temelja. Umjesto dosadašnjeg FOX enginea koji se u PES-u koristio više od pola decenije, PES će se prebaciti na Unreal engine.

Međutim, tu promjenu će vidjeti samo budući vlasnici PlayStation 5 i Xbox Series X konzola (uz PC igrače, samo što se ne zna koliko će next-gen PES kasniti na PC). Dakle, novosti koje donosi PES 2022 neće biti dostupne u verzijama za PS4 i XBO.

Za PES 2022 obećana su nam značajna poboljšanja u svim segmentima igre, realističniji modeli nogometaša i njihove animacije, fotorealistična grafika, poboljšana fizika i sl. U planu su i velike nadogradnje za myClub i Master league modove. Najava je dosta apstraktna, ali zato već sada možemo vidjeti prvog Messija u Unreal engineu.

VEZANE VIJESTI

NAGRADNA IGRA

Šutajte slobodnjake sa Miralemom Pjanićem i osvojite potpisani dres!

FREEKICK

Šutajte slobodnjake sa Miralemom Pjanićem i osvojite super nagrade!

ESPORT FK TUZLA CITY

AZMIR HUSIĆ SVE IMA: Pogledajte njegov eSport tim! (VIDEO)

PES 2020

Novi update za PES 2020: Poznat izgled dresa reprezentacije BiH!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori