PROMO

HIT APLIKACIJA: Uz Minutu do narudžbe za minutu (FOTO)

JEDNOSTAVNO BRZO SIGURNO

Došli ste u restoran ili kafić i zatražili ste meni.

Dok dobijete meni prošlo je nekoliko minuta. Zatim dok pregledate i naručite još toliko, a tek ukoliko je gužva.

Šta kada ne biste morali čekati da budete usluženi nego bi Vam za to trebao samo Vaš mobitel i jedna minuta? 

"Minuta" je besplatna aplikacija za beskontaktno naručivanje koja vam nudi nekoliko ključnih prednosti. Korištenjem Minuta aplikacije više ne morate tražiti cjenovnik odnosno meni ugostiteljskog objekta u koji dođete, jer Vaš mobilni uređaj postaje meni te možete brzo i jednostavno pregledati kompletnu ponudu. "Minuta" je jednostavna za korištenje te je samo nekoliko klikova dovoljno da pregledate ponudu i kreirate narudžbu. 



Cjelokupan proces izgleda ovako. Potrebno je prethodno da na Vašem mobilnom uređaju instalirate "Minuta" aplikaciju. Dolaskom u ugostiteljski objekt koji ima "Minuta" uslugu potrebno je samo da otvorite "Minuta" aplikaciju i skenirate kod koji se nalazi na stolu ugostiteljskog objekta koji ste posjetili. "Minuta" otvara meni na Vašem telefonu te Vam nudi i mogućnost da odmah napravite narudžbu. Narudžba koju ste napravili istog trenutka se registruje te Vam preostaje samo da sačekate da stigne za Vaš sto. "Minuta" aplikaciju jednom instaliranu na Vašem mobitelu možete koristiti u svim ugostiteljskim objektima širom svijeta gdje je implementirana "Minuta" usluga.

Mladi tim The Simple agencije razvio je aplikaciju "Minuta" u vrijeme kada su potrebna brza i funkcionalna rješenja, jer digitalizacija poslovanja više nije samo poželjna nego prijeko potrebna. 

Osim toga "Minuta" aplikacija unaprijeđuje Vašu uslugu ne samo kroz brzinu narudžbe nego i kroz druge prednosti. U vremenu kada je pandemija koronavirusa promijenila mnoge stvari na koje smo navikli „Minuta“ je praktično rješenje koje smanjuje kako fizički kontakt s osobljem ugostiteljskih objekata tako i s predmetima koji se često dodiruju, poput menija u restoranima. "Minuta" aplikacija već je prepoznata rješenje koje olakšava i pojednostavljuje poslovanje u ugostiteljskim objektima i izvan granica BiH. Tim The Simple agencije ponosan je što će "Minuta" aplikacija uskoro zaživjeti i na drugim tržištima.



Svi ugostiteljski objekti u BiH koji su zainteresovani za unaprijeđenje i digitalizaciju poslovanja kroz instalaciju "Minuta" platforme mogu nas kontaktirati putem maila [email protected]. Više informacija možete saznati na www.minuta.ba

"Minuta" aplikacija je dostupna besplatno putem Google Play-a i App Store-a.
Uz "Minuta" aplikaciju naručujete sigurno, brzo i jednostavno, a potrebna Vam je samo jedna minuta za kompletan proces.

VEZANE VIJESTI

TURSKA

Pogledajte šta je Miralem Pjanić poručio navijačima Bešiktaša

PORUKA ZA NAVIJAČE

Miralem Pjanić se obratio navijačima BiH putem svoje aplikacije!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori