POTENCIJALNI REPREZENTATIVAC

MLADI STOPER: Babo želi da igram za BiH, mama za Švedsku!

JOŠ UVIJEK SE NIJE ODLUČIO

Ovih dana njegovo ime se mnogo spominjalo u našim medijima kao potencijalno pojačanja za reprezentaciju BiH. On se zove Anel Ahmedhodžić, igra za švedski Malmo, ima 21 godinu...

Svoj prvi intervju za bh. medije dao je televizijskog kući 'NOVA BH'. Otkrio je da li će igrati za našu domovinu i postoje li kontakti sa ljudima iz Nogometnog saveza BiH.

"Ne znam, pričao sam sa roditeljima i sa agentom, sve je do mene. Sada igram u Švedskoj, izuzetno mi dobro ide, organizacija je dobra, sviđa mi se i ne znam, nisam imao nikakav kontakt sa Bosnom i ne mogu odgovarati sad".

"Iz N/FSBiH me nisu zvali, otac mi je rekao da su pričali putem mailova i to je samo bilo to. Nisu baš razgovarali preko telefona".

Ipak, na kraju će odlučiti roditelji koji se još uvijek nisu usaglasili:

"Tata kaže da je Bosna najbolja, da bi volio da igram za Bosnu, ali mama kaže Švedska i svi imaju drugo mišljenje i svi kažu šta da radim, ali sve je to do mene", ističe Ahmedhodžić koji dodaje da mu je otac prenio puno ljubavi prema Bosni.

"On je prenio puno ljubavi na mene, kad sam bio mali gledali smo Bosnu, pratili smo utakmice kvalifikacija sa familijom i drugovima i druge godine idem u Bosnu, otkako sam mali, ostajemo tamo mjesec dana. Prvi jezik koji sam naučio je bosanski, ali sad kako sam stariji ne pričam puno bosanski, izgubio sam malo toga", rekao je mladi stoper.

VEZANE VIJESTI

SELEKTOR BIH

Savo Milošević brzo zaboravio Ukrajinu, zapjevao u Beogradu!

NORVEŠKA

Izabranici Dubravka Orlovića preokrenuli 0:2 protiv Crne Gore

ETNO SELO STANIŠIĆI

Kadetska reprezentacija BiH slavila protiv Bjelorusije!

SARAJEVO

GOTOVO JE: VAR od sljedeće sezone u Premijer ligi BiH

ALMATY

Ženska kadetska reprezentacija se plasirala u Ligu A

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori