INTERVJU ZA FACE TV

ĆIRO GOSTOVAO NA FACE TV: Ja sam Bosanac! Senade, koji ti je klinac?

TRENER SVIH TRENERA

Miroslav Ćiro Blažević gostovao je večeras u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzović na FACE TV.

Ćiro je između ostalog rekao:

- Dobio sam nagradu od UEFA-e i postao trener svih trenera! Jedan Švicarac me pitao da mu dam svoj dnevni raspored i kad sam mu dao, rekao je: ”To ne valja ništa, gdje Vam je vrijeme za razmišljanje?” Ja bih reci fudbalerima: “Svi u napad, majku ti Božiju!” Oni misle da smo mali Bosančerosi, a mi smo zvijezde!”.

- Imam jednu smrtonosnu dijagnozu; nije mi lako! Borim se! Senade, hvala ti da mogu ispoljiti svu svoju ljubav za narod iz kojeg potičem! Hvala ti što si me napravio važnim! Jebe se meni; ja sam bio u Senadovoj emisiji! Sa mnom si, Senade, ko sa svojim bratom! To što je Ćiro u fudbalu, to si ti, Senade, u novinarstvu! Sjećam se: dobivao si velike pare da prodaš firmu, ali nisi! Svaka ti čast na tome! Senade, ti si moj ponos!

- Divim ti se, jer ja sam suprotan; lovi ne mogu odoljeti; može me kupiti ko god hoće ako je amoralna ponuda! Žene mnogo poštujem, uvijek sam na njihovoj strani! Moj otac, alkoholičar, nažalost je maltretirao moju majku; imao sam 14 godina! Sa 17 godina sam ga uhvatio za ruku i rekao: “Nećeš ti više moju majku maltretirati!” Mati me je udarila i rekla: “Sram te bilo!” E, to su naše žene!

- Veliku ljubav sam imao u Sarajevu i kad sam shvatio da me neće, pobjegao sam iz Sarajeva! Dobio sam jebenu korpu od Sarajke! Možda sa razlogom; bila je dostojanstvena! Rekla mi je: “Bježi, provincijalac jedan iz Travnika!” Majku joj jebem! Mislio sam da sam joj najbolji na svijetu, ali pogriješiš; jebiga!

Pogledajte cijeli razgovor sa Ćirom...

VEZANE VIJESTI

ZAGREB

TUŽNO: Grob Ćire Blaževića još nema spomenik

CENTRALNI DNEVNIK

Džeko sa Senadom: Pare nisu bitne, odlazak na EURO kruna karijere!

ZAGREB

Ćirin sin: Bosna mu je dala taj životni instinkt!

SARAJEVO

Otvorena Knjiga žalosti u NS/FS BiH povodom Ćirine smrti

ZAGREB

Poznato kada i gdje će biti posljednji ispraćaj Ćire

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori