HRVATSKA

Bjelica se našalio sa Hirošem: Ne moraš uvijek ciljati rašlje!

TRENER OSIJEKA

Već je ustaljena praksa postala da Osijekov trener na presicu prije nekog službenog nastupa ima društvo od nekog iz redova Bijelo-plavih. 

Ovaj put je to bio Amer Hiroš, čovjek njegovog velikog povjerenja, a kako je nazočio presici, ujedno je to i nedvojbena potvrda da će i u srijedu biti u udarnoj momčadi.

- S Hirošem smo imali, a i imat ćemo, puno strpljenja. Trebalo mu je vremena da se privikne na intenzitet našeg rada, ali sve je bolji. Zadovoljan sam kako trenira i polako mu se to vraća - pričao je trener Bjelica. Iako, svoje ciljnike Hiroš još kao da nije namjestio. Ulazi u prigode pred protivničkim vratima, ali ih i propušta.

- Da, točno, rekao sam mu, ne moraš uvijek ciljati rašlje, pogodi gol, ne mora svaki biti za euro-razmjenu - s osmijehom je kazao Nenad Bjelica.

Slušao je to sam Hiroš, nekako se stidljivo i pokajnički držao iako, baš je svoj prvijenac, prvi pogodak za Osijek postigao u mrežu Slavena Belupa. Bilo je to u prvenstvenoj utakmici u Koprivnici koju su Bijelo-plavi pobijedili s 2:0, a on je načeo mrežu domaćina. A on radije priča o suigračima, momčadi i njenim rezultatima nego o samom sebi. Prisjetio se tako jučer u vrijeme druženja s novinarima i činjenice da je Osijek pobijedio Lokomotivu ne samo minulog petka golovima pred kraj utakmice.

- Slično je bilo i u onom susretu odigranom u Zagrebu kada smo postigli pogodak u posljednoj minuti utakmice a od tada je i počeo niz naših uspješnih rezultata - rekao je Hiroš.

VEZANE VIJESTI

BUNDESLIGA

Vodio je Dinamo i Osijek, a sada preuzeo klub koji igra Ligu prvaka!

OSIJEK

ZVANIČNO: Amer Hiroš potpisao ugovor sa NK Osijek do ljeta 2024.

HRVATSKA

VELIKI TRANSFER: Nenad Bjelica dovodi igrača iz Premijer lige BiH?

22. KOLO

DERBI ZAČELJA: Nesuđeni igrač Sarajeva presudio Krupi!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori