COVID 19

RADOSNA VIJEST ZA BH. NAVIJAČE: Hvale vrijedan potez NSBiH!

(Foto: nsbih)

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine je obezbijedio besplatno antigensko testiranje na koronavirus za sve posjetioce koji imaju ulaznice za utakmicu BiH-Finska.

Želja NS/FS BiH je da za predstojeće odlučujuće utakmice nacionalnog tima omogući svim navijačima da prisustvuju utakmici bez dodatnih troškova, što je prethodno učinjeno i pristupačnim cijenama ulaznica.

S druge strane, NS/FS BiH kao organizator utakmice je dužan da ispoštuje odluku Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona, a na ovaj način će se obezbijediti najviši stepen higijensko-epidemioloških mjera i bezbjednost za sve učesnike ovog sportskog događaja.

Brzo antigensko testiranje nije obavezno za gledaoce koji već imaju sopstveni negativan antigenski test (ne stariji od 48 sati) ili PCR test na COVID (ne stariji od 72 sata) ili potvrdu o prebolovanom COVID-u (ne stariju od šest mjeseci) ili potvrdu o završenoj vakcinaciji.

Informacija o punktovima za testiranje uz obavezno pokazivanje ulaznice za utakmicu na uvid će biti objavljena tokom dana. Djeci mlađoj od 7 godina ulaz na stadion nije dozvoljen, prenosi nsbih. 

Ovim putem napominjemo da su za sve gledaoce na tribinama obavezne zaštitne maske.

Susret BiH - Finska igra se u subotu sa početkom u 15:00 sati.

VEZANE VIJESTI

ZENICA

Zeljković: Ovaj poraz ćemo pamtiti kao jedan od najbolnijih

GRBAVICA

Poruka predsjednika Vice Zeljkovića

SARAJEVO

NSBIH čestitao Dan nezavisnosti BiH

SARAJEVO

Zeljković: Razmišljamo o skraćivanju WWin lige BiH

RS

Zeljković oslobodio niželigaše iz Rs plaćanja kotizacije

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori