ERREA BIH

Sportski brend 'ERREA' kvalitetom i dizajnom osvaja tržište BiH (FOTO)

PONOSNI PARTNER BHFUDBAL.BA

Italijanski sportski brend "Erreà Sport" svojim kvalitetom i dizajnom probio se na tržištu BiH kao jedan od traženijih sportskih brendova.

Erreà Sport je talijanska kompanija specijalizirana za proizvodnju sportske opreme i trenutno aktivno posluje u 80 različitih zemalja.

Osnovana 1988. godine, svjetsko sjedište kompanije Erreà nalazi se u San Polo di Torrile, u predgrađu grada Parme. Osnovao ga je Angelo Gandolfi, koji je i danas predsjednik. 

Tokom 90-ih godina prošlog stoljeća, kompanija Erreà širi svoju poslovnu mrežu izvan okvira Italije, te sarađuje sa engleskim Middlesbrough FC punih 15 godina.   

Tokom 2000-tih godina, Errea postaje partner sa renomiranim sportskim kolektivima kao što je Burnley, te dobija nagradu za najbolji dizajn dresa za sezonu 2006/2007. Nedugo nakon toga, Errea počinje sa upotrebom nanotehnologijom pri izradi svojih dresova, gdje se smatra jednim od pionira u upotrebi iste.

Danas se može pohvaliti saradnjom sa sportskim kolektivima kao što su: FC „Parma“, Norwich City F.C., FK „Sarajevo“, Olimpijskim komitetitema država Rwanda, Ghana i Gabon, Atletski Savez Grčke, odbojkaškim Savezima Italije, Francuske, Porto Rika, Francuske, Tunisa, AS „Monaco“ Basket, biciklistički Savez Italije, te mnogi evropski i svjetski kolektivi.

Što se tiče BiH, ostvarena je saradnja sa mnogim klubovima i sportskim kolektivima, a posebno se izdavajaju KK Bosna i FK Sarajevo. 

Erreà BiH ima i zvanični fan shop od KK Bosna, gdje možete poručiti sve artikle od najvećeg košarkaškog kluba u našoj zemlji.

Također, povodom 70 godina KK Bosna, Erreà BiH je dizajnirala poseban dres za sve fanove ovog košarkaškog kluba.

Kompanija Erreà BiH je dio porodice Erreà Sport i zadužena je za rad na područje Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Erreà BiH je počela sa radom početkom 2021. godine, sa sjedištem u Fojnici, Bosna i Hercegovina.

U svojoj ponudi, Erreà BiH nudi širok asortiman obuće, odjeće i opreme za fudbal, trčanje, košarku, rukomet, odbojku, tenis i svakodnevne prilike, koju možete pogledati na:: www.erreabih.com

Pored materijala, Erreà BiH nudi kompletnu uslugu sa opcijom štampe i personalizacije na artikle. Također, u skorije vrijeme očekuje se otvaranje showroom-a i  shop-a u Sarajevu.

Erreà je sportska oprema koju odlikuje visoko kvalitetni materijal, način izrade i završna obrada, te vrhunski italijanski design. Oprema koju nude posjeduje certifikat STANDARD 100 Oeko-tex, koji osigurava da tekstilni proizvodi u odjeći ne sadrže štetne hemikalije.

Naš cilj je da sportskim kolektivima, rekreativcima i sportašima ponudimo veliki izbor kvalitetne sportske opreme na jednom mjestu, govore iz kompanije Erreà BiH.

PONUDU SVIH ARTIKALA MOŽETE POGLEDATI NA STRANICI: www.erreabih.com/shop.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Omladinski pogon FK Fojnica nosi opremu italijanskog brenda 'Errea'

DONACIJA

LIJEPA GESTA: Errea BiH obradovala korisnike Zavoda 'Drin' u Fojnici

ERREA BIH

Errea je novi tehnički sponzor OK 'Banjaluka Volleu' (FOTO)

ERREA BIH

ERREA BLACK FRIDAY: Popust od 20 posto na komplet online ponudu

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori