FRANCUSKA

Navijač utrčao na teren i spriječio Messija da postigne gol (VIDEO)

NAVIJAČ MARSEILLEA PREKINUO UTAKMICU

PSG i Marseille odigrali su bez golova (0-0) na Velodromeu, a utakmicu su obilježili učestali incidenti domaćih huligana.

PSG je zabio već u 14. minuti, ali je gol poništen zbog ranijeg ofsajda Neymara, kao i gol Milika na drugoj strani, sedam minuta kasnije.

Od 57. minute domaća je momčad igrala s igračem više budući da je Achraf Hakimi dobio izravni crveni karton nakon što je srušio napadača Marseillea koji je u tom trenutku bio najbliže golu Navasa. 

Nije to bila najbolja utakmica Parižana koji nisu uspjeli stvoriti previše šansi pred golom Lopeza, a jednu im je u 73. minuti prekinuo navijač Marseillea! 

Naime, huligan je utrčao u teren zbog čega je glavni sudija morao nakratko prekinuti meč. A trebao ga je i odavno prekinuti. Domaći su huligani prilikom svakog kornera raznim predmetima gađali PSG-ove nogometaše.

Postavili su i pokretnu mrežu, kasnije su doveli i štitove, ali navijači Marseillea danas pod svaku cijenu nisu htjeli da njihova momčad izgubi. Zaštitarska služba je zakazala, Marseille može očekivati ogromnu kaznu od nogometnog saveza Francuske.

VEZANE VIJESTI

ŠPANIJA

Mbappe je odbio ‘najveću ponudu u historiji fudbala’

ŠPANIJA

Marca: Mbappe je potpisao za Real

ŠPANIJA

Bomba' iz Pariza: Mbappe odlazi u Real Madrid!

VELIKE KAZNE

Bakljade navijača u Premijer ligi koštale su klubove ogromnog novca!

POSJETA NA TERENIMA

FK Sarajevo ima najvjernije navijače, prate ih Željezničar i Velež!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori