SKROMNOST JE VRLINA

KANTE PONOVO ODUŠEVIO: Gdje na večeru? Ma može i pizza...

ZARAĐUJE MILIONE

Na dnevnom meniju nogometaša nalaze se samo probrani sastojci, a kada uhvate vremena za odlazak na večeru tamo se obično jedu skupocjeni odresci, jastozi, škampi i tako dalje. No, ne i N'Golo.

Ako je neki svjetski poznati nogometaš pojam skromnosti, to je zacijelo N'Golo Kante. Francuz redovito kupuje namirnice u supermarketu, vozi Mini Coopera, baš sve što radi i prosječan čovjek... osim što on zarađuje godišnje 18 miliona eura.

Nogometaš Chelseaja još je jednom oduševio javnost odabravši talijanski lanac pizza restorana kao mjesto gdje će pojesti večeru. Tamo se pojavio u jednostavnim trapericama i crnoj majici, no zaposlenici restorana znali su da je na njihovo radno mjesto ušetao legendarni Francuz koji je na kraju dijelio potpise na salvetama te se srdačno pozdravio sa svim zaposlenicima.

- Ja sam samo običan čovjek. Nema potrebe da se govori da sam najpristojniji ili najbolji. Nogometaš sam kao i svaki drugi. Mislim da je to nekad prenapuhano. To ne treba biti tako, ima još takvih u svijetu nogometa - prokomentirao je Kante jednom prilikom svoju etiketu "najskromnijeg i najponiznijeg" nogometaša današnjice.

VEZANE VIJESTI

TRENER ROME

KAD SI GLADAN NISI SVOJ: Jose Mourinho večerao na stepeništima

LAGANA VEČERA

Evo gdje je Miralem Pjanić otišao odmah po dolasku u Sarajevo

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori