SPONZORI

VELEŽ DOBIO NOVOG SPONZORA: Evropa je svake godine cilj!

(Foto: fk velez)

Mostarski Velež danas je dobio novog sponzora nakon čega su se obratili navijačima i javnosti saopštenjem koje prenosimo u cijelosti i bez promjena. 

- FK Velež je hit kvalifikacija za Ligu konferencije, izbacio je i slavni AEK, a cilj tima iz Mostara je da svake sezone odigra što više evropskih mečeva! Borba na više frontova izmorila je “Rođene” ovog ljeta, pa su trenutno u donjem dijelu tabele Premijer lige BiH, ali uz podršku novog sponzora, kompanije Mozzart, žele da se vrate u sam vrh i izbore još jedan nastup u Evropi.

Bajka poslije eliminacije AEK-a nije imala sretan kraj, jer je švedski Elfsborg bio bolji u dvomeču trećeg kola, ali ekipa je pokazala da ima veliki potencijal. To je prepoznao i regionalni lider u priređivanju igara na sreću, pa je potpisan ugovor o sponzorstvu na pet godina!“Izuzetno sam sretan i zadovoljan što smo nakon konstruktivnih razgovora došli do uspostavljanja saradnje sa jednom renomiranom firmom kao što je Mozzart.

Podrška nam u ovom trenutku mnogo znači jer želimo da nastavimo razvoj Kluba i da plasman u evropska takmičenja postane realan cilj svake sezone. U ime cijelog Kluba želim da se zahvalim Mozzartu na povjerenju”, istakao je direktor Kluba Džemil Šoše.

Mostar je jedan u nizu gradova u kojima je Mozzart nastavio svoju društveno odgovornu misiju i ulaganje u sportske kolektive.

Rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji Mozzart, Tamara Đajić izrazila je uvjerenje da će se na stadionu Rođeni opet igrati sjajan fudbal ove sezone.“FK Velež je Klub sa dugom tradicijom, koji je ovog ljeta ponovo skrenuo pažnju evropske javnosti. Vjerujemo da je to samo početak jedne lijepe priče i da će se u Mostaru tek slaviti historijski trijumfi. U Mozzartu će uvijek imati vjernog navijača, a radujemo se zajedničkim akcijama u narednom periodu”, naglasila je Tamara Đajić.

Cilj ove kompanije je da obezbijedi finansijsku podršku za sportske kolektive širom zemlje, a pogotovo za premijerligaše. Mozzart je prethodnih nedjelja postao sponzor Željezničara iz Sarajeva, Leotara iz Trebinja, prijedorskog Rudara, ženske odbojkaške reprezentacije BiH, HŠK Zrinjski, a i FK Velež je sada dobio snažan vjetar u leđa.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Red Army neće moći doći na stadion pod Bijeli Brijeg?

MOSTAR

VELEŽ ODBIO SARAJEVO! Hoće li se iko odazvati?

MOSTAR

IZBACILI VELEŽA: Široki Brijeg u 1/2 finalu Kupa BiH!

NOVI KIKS SUDIJA

TUZLA CITY ŽESTOKO OŠTEĆENA: Poništen je čist gol protiv Veleža!

MOSTAR

SPEKTAKL U ČAPLJINI: Velež želi trijumf za play off!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori