DERBI KOLA

I ŠIROKI IMA SVOJU RAČUNICU: Idemo hrabro u Mostar!

(Foto: Jabuka TV)

Drugu trećinu prvenstva Široki Brijeg otvorit će velikim hercegovačkim derbijem sa Zrinjskim u subotu, 2. listopada na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru u 19:00 sati uz izravan prijenos na Areni Sport.

Derbi 12. kola Premijer lige BiH na konferenciji za novinare najavili su šef stručnog stožera Jure Ivanković i vezni igrač Jakov Blagaić.

- Možemo puno napraviti u velikom hercegovačkom derbiju. Protiv Tuzle City pokazali smo kako možemo igrati sa svim momčadima u ovoj ligi. Nitko nas nije nadigrao, istaknuo je Ivanković i dodao kako, uz mlađeg tuzlanskog premijerligaša, Zrinjski potpuno zasluženo pretendira za sami vrh.

- Obje momčadi su maksimalno iskoristile neigranje u Europi, prošli su cijele pripreme i zasluženo pretendiraju za naslov prvaka, dodao je.

Unatoč neospornoj kvaliteti suparnika, širokom kadru i momčadi koja je dugo na okupu, Ivanković vjeruje u nastavak pozitivnog niza.

- Imamo pozitivan niz rezultata i želimo nastaviti tim putem i nakon hercegovačkog derbija. Maksimalno smo fokusirani na utakmicu. Uvijek je poseban naboj uoči ove utakmice. Vlada odlično ozračje u momčadi i idemo hrabro na gostovanje, poručio je Ivanković.

Jakov Blagaić je istaknuo kako je navikao na pritisak u Hajduku, tako da nestrpljivo čeka svoj prvi veliki hercegovački derbi.

- Ne bih previše naglašavao pritisak. Svaki se sportaš mora znati nositi s pritiskom. Spreman sam, istaknuo je Blagaić.

Iako bi volio postići svoj prvijenac u hercegovačkom derbiju, kako je dodao, Blagaić je potpuno podređen momčadi.

- Volio bih postići gol čim prije. Ipak, ne opterećujem se previše. Slušam trenerove upute i potpuno sam podređen uspjehu momčadi. Doći će i golovi i asistencije, dodao je.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Ko će na megdan Borcu: Zrinjski ili Sloga?

BANJA LUKA

Borac se plasirao u finale Kupa BiH

MOSTAR

VELEŽ PORUČIO: Cilj je bio napad na naše igrače!

MOSTAR

MOSTARSKI DERBI: Zrinjski minimalno savladao Velež!

PECARA

NE ŽELE VIŠE DA ŠUTE: Široki Brijeg udario po sucima!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori