OTAC BH. GOLMANA

DEMANT oca Asmira Begovića, Amira: Sve je izmišljeno!

DEMANT PRENOSIMO U CIJELOSTI

Na mail naše redakcije stigao je putem advokata demant od Amira Begovića, oca od bh. golmana Asmira Begovića, na naš današnji tekst pod naslovom: Otkrivamo detalje namještene afere protiv Fudbalskog saveza BiH".

Demant prenosimo u cijelosti:

- Ja, Amir Begović, demantujem vijest koja je objavljena na vašem portalu 7. septembra 2021. godine pod naslovom OTKRIVAMO DETALJE 'NAMJEŠTENE' AFERE PROTIV FUDBALSKOG SAVEZA BIH!

Apsolutno sve navedeno u samom tekstu, počev od naslova i uključujući navodnu korespondenciju između mene i nepoznate osobe, je netačno i izmišljeno, s očitom namjerom da se našteti mom i ugledu članova moje porodice. 

U naslovu i tekstu koji se u potpunosti i jedino zasnivaju na lažiranom i nepostojećem “razgovoru” navodi se na zaključak da sam ja taj koji je, u suradnji s TVN1 “pokrenuo aferu prije utakmice s Kazahstanom”, što je potpuno netačno.

Ovim putem vas pozivam da u skladu sa imperativnim zakonskim.odredbama objavite demantij na istom mjestu na portalu na kojem je objavljena vijest, kao i na društvenim mrežama na kojima ste prenijeli ovu izmišljenu vijest. 

Također vas pozivam da objavite i javno izvinjenje za nanesenu štetu ugledu mene i članova moje porodice, ili ću biti prisiljen da nadoknadu štete i zaštitu svojih tražim putem suda u građanskom i krivičnom postupku. 

Amir Begović

VEZANE VIJESTI

DEMANT

VELEŽ ŽURNO UPUTIO DEMANT: Nismo dobili toliko novca iz budžeta!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori