PREDSTAVLJAMO TRENERE

Evo ko će raditi s potencijalnim Zmajevima na US Soccer kampovima

STRUČNI ŠTAB ZA POŽELJETI

Američka sportska organizacija US Soccer Education već godinama organizuje kampove za potencijalne fudbalske reprezentativce Bosne i Hercegovine.

Naredna okupljanja koja organizuje Education Soccer će se održati u Las Vegasu i Antaliji. Organizatori kampa odlučili su da predstave trenere i stručni štab koji će raditi s potencijalnim reprezentativcima BiH.

Njega će činiti proslavljeni igrači i treneri poput Slobodana Čobe Janjoša, Zijada Švakića, Semjona Miloševića, Fahrudina Šehića, Omera Joldića, Omera Hodžića.

- S obzirom da pripreme za Balkan soccer kampove u Las Vegasu i Antalyji u Turskoj teku punom parom, iskoristit ćemo priliku da vam predstavimo ekipu naših trenera kao i naš stručni stab koji će raditi sa našim selekcijama. Zijad Švrakić će biti specijalni gost kako u Las Vegasu, tako i u Antalyji. Slobodan Čobo Janjuš će biti specijalni gost kampa u Las Vegasu, a na istom mjestu će i Fahrudin Šehić biti trener golmana. Semjon Milošević će biti trener-skaut i u Las Vegasu i u Antalyji. I trener juniora FK Željezničar Omer Joldić bit će prisutan u oba pomenuta grada. Na isti način, i Omer Hadžić će biti trener i u Las Vegasu i u Antalyji, stoji u saopštenju US Soccer Educationa.

Ovaj fudbalski kamp namijenjen je igračima koji žele da se profesionalno angažuju u timovima s područja Balkana i Evrope, te naravno i kao svojevrsni “filter” potencijanim Zmajevima, da budu viđeni od strane struke i preporučeni selektorima iz FS/NS BiH.

Potencijalni učesnici dodatne informacije o BALKAN SOCCER KAMP-u u Las Vegasu, načinu registracije, uplate kotizacije, mogu dobiti od direktora (US Soccer Education Denver – Murat Alibašić tel (Viber):+3035063853, mail: [email protected]).

Zvanična prijava za učešće na kampu može se izvršiti na web stranici US Soccer Education i klikom OVDJE.

VEZANE VIJESTI

US SOCCER EDUCATION

TRAŽE SE ZMAJEVI: U toku prijave za Balkan Soccer Camp u Las Vegasu!

AMERIKA

US Soccer Education poslao riječi podrške za trenera Omera Joldića

US SOCCER EDUCATION

U toku su prijave za US SOCCER CAMP koji će biti održan u Las Vegasu

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori