SAOPŠTENJE

POSUŠJE SE PITA: Ima smisla se dalje takmičiti u Premijer ligi BiH?!

(Foto: hercegovina.info)

HŠK Posušje danas je izdao priopćenje za medije povodom jako lošeg suđenja kojem smo svjedočili proteklog vikenda na Mokrom Docu u utakmici između Posušja i Borca. Iako su u Posušju ostali bodovi, ostala je i gorčina zbog brojnih sudačkih odluka.

"Ovim putem upućujemo prigovor na skandalozno  suđenje suca Zorana Grbića(Prijedor) kao i njegovih pomoćnika na nogometnoj utakmici koju su 8. kolovoza na Mokrom Docu odigrali HŠK Posušje i FK Borac iz Banja Luke, u sklopu 4. kola m:tel Premijer lige BiH. Smatramo da je sudac Zoran Grbić od samog početka pokušavao utakmicu usmjeriti  na stranu gostujuće ekipe dodijelivši čak pet žutih i jedan crveni karton u prvih 45 minuta utakmice što je izazvalo revolt i negodovanje publike. Njegovo pristrano suđenje može se jasno vidjeti na snimkama budući da je izravan prijenos utakmice bio na tv-u, a bojimo se i pomisliti scenarija koji bi nam dotični izrežirao da utakmica nije bila u izravnom prijenosu. Također želimo istaknuti i nekoliko nepostojećih zaleđa na štetu domaće ekipe, te nastavak kartoniranja u utakmici bez ozbiljnog prekršaja od strane domaćina zbog čega se ne možemo oteti dojmu da nas je uz ovu utakmicu želio oslabiti i za nadolazeće susrete kroz suspenzije kartonima", ističu.

Na Mokrom Docu se pitaju ima li smisla nastaviti natjecanje.

Sve navedeno nas navodi na razmišljanje ima li smisla nastavak natjecanja u M.tel Premijer ligi BiH koji smo uz ogroman trud i ulaganja izborili nakon 12 godina. Smatramo da ovakve anomalije u nogometu u najmanju ruku ne pridonose dobrobiti i razvoju nogometa u Bosni i Hercegovini te Vas stoga pozivamo  sve da pregledate snimke utakmice, odnosno dijelove u kojima sudac Grbić donosi sporne odluke, te nakon razmatranja poduzmete odgovarajuće mjere u skladu s Vašim ovlastima. Na kraju poručujemo da Upravni odbor kluba sigurno neće dopustiti omalovažavanje HŠK Posušje. Spremni smo iskoristiti sve mehanizme kako bismo zaštitili naš klub od daljnjeg ponižavanja. Ako institucije nogometnog saveza ostanu “gluhe“ na naše negodovanje, naš klub spreman je poduzeti sljedeće korake kako bi zaštitili integritet HŠK Posušje i Bosanskohercegovačkog nogometa", priopćili su iz HŠK Posušja.

VEZANE VIJESTI

MOKRI DOLAC

Još jedan klub iz BiH pravi hibridni teren

23. KOLO

POSUŠJE SVE BLIŽE EVROPI: Na Mokom dolcu pao Široki Brijeg!

MODRIČA

JAGODIĆ ČINI ČUDA: Sloga u 1/2 finalu Kupa BiH!

MOKRI DOLAC

ĆORIĆ RADI ČUDA: Posušje srušilo Velež!

MOKRI DOLAC

Posušje pobijedilo Slogu sjajnim golom u 94. minuti

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori