SPISAK

Slobodan Starčević odabrao igrače za tri prijateljske utakmice u Hrvatskoj

(Foto: nsbih)

Izabranici Slobodana Starčevića će u Lučkom 4.6. odigrati meč sa Maltom, dok će se 7. i 11. juna u Velikoj Gorici sastati sa Katarom.

Selektor Starčević je za ove susrete pozvao sljedeće igrače:

Adnan Kanurić (Sarajevo), Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Azur Aljkanović (Zvijezda Gradačac), Jovan Pavlović (Krupa), Đorđe Milojević (Borac), Saša Marjanović (Inter Zaprešić, Hrvatska), Adrijan Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Jasmin Osmić (Sloboda), Denis Kovačević (SV Kapfenberg, Austrija), Miloš Borovčanin (Borac), Luka Malić (Željezničar ST Banja Luka), Marko Kujundžić (Borac), Amar Tahrić (Borac), Igor Savić (GOŠK), Amar Begić (Mladost), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Ivan Bašić (Zrinjski), Ivan Grgić (Široki Brijeg), Hamza Gasal (Željezničar), Andrija Drljo (MTK Budapest, Mađarska), Milan Savić (Čukarički), David Čavić (Borac), Anes Mašić (Zrinjski), Mirza Hasanbegović (Venezia, Italija), Elvis Mehanović (Borac).

„U ime stručnog štaba želim da se zahvalim NS/FS BiH na čelu sa Vicom Zeljkovićem što su nam ukazali povjerenje i što ću nastaviti da vodim „U-21“ reprezentaciju. Što se tiče predstojećih utakmica, prije svega nismo zadovoljni početkom kvalifikacija i želimo da probamo što više igrača kako bismo stekli bolji uvid na koga možemo da računamo. Cilj nam je da vratimo onu igru sa kraja prošlih kvalifikacija kad smo imali nekoliko odličnih nastupa“, kaže Slobodan Starčević za nsbih.ba i nastavlja:

„Za ove susrete smo pozvali dosta novih igrača i imaće priliku da se nametnu. Drago nam je što su mladi reprezentativci Jusuf Gazibegović i Andrej Đokanović dobili poziv u „A“ tim. To je veliko priznanje za njihov rad. Osim njih nećemo moći da računamo na povrijeđene Ajdina Hasića i Amara Dedića.“

Igrači će se okupiti 31. maja u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, a 3. juna putuju u Hrvatsku.

VEZANE VIJESTI

PROMJENE

KRAJ AGONIJE: Starčević više nije selektor mlade reprezentacije BiH!

MAKEDONIJA

Novi poraz mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine!

MAKEDONIJA

Starčević: Igrači na pripremama pokazuje ozbiljnost i kvalitet!

ITALIJA

NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Poraz mlade selekcije BiH od Italije!

KVALIFIKACIJE ZA EP

MLADI 'ZMAJEVI' NA GRBAVICI: Mogu li svladati Luksemburg?

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori