DEMASKIRANJE PORTALA

NEVJEROVATNO: Pogledajte kako ovaj medij širi mržnju u BiH!

DOSTA JE!

Jučer je u svim medijima u Bosni i Hercegovini osvanula vijest da su navijači FK Sarajevo upali na trening i napali svoje igrače.

Iako događaj nema nikakve nacionalne ili vjerske pozadine, pojedini mediji poput "Dnevnik.ba" počeli su sa širenjem nacionalne mržnje.

Njihov naslov i tekst fokusirao se na nacionalnu pripadnost napadnutih igrača uz konstataciju kako je klub sa Koševa dominantano bošnjački klub.

Sve ove informacije vrlo lako se daju provjeriti i utvrditi da se radi o potpunim nebulozama novinara koji pišu po zadatku svojih stranačkih šefova u cilju raspirivanja nacionalne netrpeljivosti.

Pomenuti portal naveo je kako su napadnuti Srbin i Hrvat svjesno sakrivajući činjenicu da su napadnuti svi igrači osim petorke (Fanimo, Đokanović, Dupovac, Miličević i Kovačićević).

Iako nismo pobornici brojanja krvnih zrnaca ovaj put smo primorani jer u ovoj petorci nalaze se igrači svih nacionalisti, kao i onih koji su napadnuti čime naslov notornog portala automatski pada u vodu.

Klub sa Koševa je poznat po tome što desetljećima u njemu nastupaju igrači svih vjerskih i nacionalnih skupina, iako taj segment uopšte nije ni bitan, nikome osim novinarima koji žive od širenja mržnje i prebrojavanja krvnih zrnaca.

Pozivamo i Vijeće za štampu u BiH da reaguje!

DOSTA JE!

VEZANE VIJESTI

ZABRANIO MUP KS

Navijači Borca ne mogu na Koševo, saopštenjem reagovao i Bordo klub!

GRBAVICA

DERBI PREPUN TENZIJA: Željo do boda s igračem manje!

GRBAVICA

Ovo su sastavi Željezničara i Sarajeva za vječiti derbi

VJEČITI DERBI

DANAS JE NA RASPOREDU 152. VJEČITI DERBI: Željo ili Sarajevo?

VJEČITI DERBI

Ništa od zajedničkog pressa, predstavnici FK Sarajevo otkazali!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori