NOVA AFERA

EKSKLUZIVNO: Vranješ otkriva detalje 'nove ljubavne afere'

ZA SVE KRIV LAJK

Za Ognjena Vranješa nema mira ni kada je potpuno posvećen fudbalskoj karijeri.

Svaki njegov potez, a pogotovo onaj na društvenim mrežama, brojni mediji dočekaju sa željom da režiraju senzaciju.

Dovoljan je “lajk” ili komentar da se Vranješ dovede u vezu sa nekom od ljepotica iz regiona, pa se tako više od mjesec dana ispredaju priče o njegovoj ljubavnoj vezi sa Ivanom Jeločnik, influenserkom iz Splita.

Čitao sam i ja o tome na pojedinim portalima. Nisam tome pridavao pažnju, nije prvi put da se tako nešto dešava, ali zadnjih dana postaje pomalo naporno. Ivanu ne poznajem lično. Istina je da smo preko Instagrama razmijenili nekoliko poruka, ali ništa više od toga. Čitao sam svašta. Od toga da sam joj slao poklone, pa do njenih navodnih dolazaka u Belgiju i moram da kažem da to ništa nije tačno.”, priča Vranješ za portal “Provjereno.info”

Bg. fudbaler koji se nedavno po drugi put izborio sa Kovidom 19, kroz šalu kaže da ga, ponekad, zna i nasmijati novinarska mašta, ali da se neke granice moraju znati.

“Svjestan sam da živimo u takvim vremenima i da mediji “žive” od bombastičnih naslova. Vjerujte mi, da imam razumijevanja za to i često pređem preko nekih stvari koje se pišu o meni. Ne želim da “talasam”, da dajem povoda i da “prodajem” tuđe novine, ali onda se to koristi. Iz dana u dan čitaš neistine, i jednostavno moraš da odreaguješ.  Tako je i sada. Ponavljam, ne poznajem lično djevojku sa kojom me novinari u zadnje vrijeme dovode u vezu.” kaže Vranješ, pa dodaje:

“Izgleda da kojoj god djevojci lajkujem fotografiju na Instagramu odmah sam u vezi sa njom".

Za kraj, Vranješ se osvrnuo i na akutelnu situaciju u redovima njegovog Šarloa.

“Nismo u dobrom rezultatskom ritmu. Vezali smo dva poraza, a prije toga smo imali seriju nerješenih rezultata. Najviše nas boli što je igra daleko bolja od rezultata, ali to, nažalost, u fudbalu ne znači ništa. Skliznuli smo na tabeli, ali ćemo pokušati do kraja sezone da ostvarimo što više pobjeda i da popravimo utisak.”, kaže Vranješ.

VEZANE VIJESTI

BIVŠI ZMAJ

ŠOK VIJEST: Ognjen Vranješ donio neočekivanu odluku!

BIVŠI REPREZENTATIVAC

Vranješ: Igrao sam srcem za BiH, ali kako igraju neće nigdje otići!

KOMENTAR VRANJEŠA

BIVŠI ZMAJ: Ognjen Vranješ prozvao reprezentativce BiH!

TURSKA

ZVANIČNO: Ovo je novi klub Ognjena Vranješa!

SRBIJA

GEJ AFERA TRESE SRBIJU: Dva reprezentativca u vezi već neko vrijeme!

PROMO

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori