IVAYLO PETEV

SELEKTOR PETEV SE OBRATIO IGRAČIMA: Ponosan sam na vas!

DOČEKAO IGRAČE U HOTELU

Nakon što su sinoć bh. reprezentativci poraženi od Francuske minimalnim rezutatom 1:0 po povratku u hotel dočekao ih je selektor Ivaylo Petev.

U emotivnom govoru selektor je između ostalog rekao:

„Prije svega želim da vam kažem da sam ponosan na vas i da mi je zadovoljstvo što sam vas upoznao. Čast mi je bilo raditi s vama i zaista još jednom ponavljam da sam ponosan kako ste igrali i kako ste se ponašali od početka priprema pa sve do sada. Imamo temelj i moramo nastaviti dalje raditi i napredovati. Večeras nam je malo falilo pa da osvojimo bod ili više. Želim vam puno sreće u vašim klubovima i tu sam za vas kad god vam zatrebam. Moramo nastaviti raditi i biće dobro.“

Zbog pozitivnog testa na korona virus, selektor je sa udaljenosti pratio i opraštao se od igrača koji su odlazili iz hotela a zatim je, sa stručnim štabom, ponovo analizirao detalje iz proteklog susreta.

Kako je tekla komunikacija sa stručnim štabom i kako se osjećao selektor je objasnio:

„Nisam se osjećao dobro gledajući utakmicu na TV-u. Bilo mi je čudno što nisam na stadionu i što nemam direktan kontakt sa igračima. Nikad ne znate šta vas čeka u životu pa sam i ja prvi put komunicirao sa saradnicima telefonski. Ovdje smo bar svi bili u hotelu pa smo koristili druge načina rada.

Zaista nemam šta reći za momke osim da sam ponosan na njih ali i na stručni štab. Hvala im na požrtvovanosti i posvećenosti, ispunili su zadatke, borili se, trčali i zaslužili smo da uzmemo bar bod. Ali siguran sam da će nam se to negdje vratiti, ipak igrali smo protiv Svjetskih prvaka. Siguran sam da ćemo napredovati i u budućnosti izgledati još bolje ali moramo biti jedinstveni i nastaviti zajedno stvarati pozitivnu atmosferu i samopouzdanje.“

Bez obzira na to što je njegovo zdravstveno stanje stabilno Petev će i dalje ostati u izolaciji i pod ljekarskim nadzorom.

VEZANE VIJESTI

SELEKTOR BIH

Savo Milošević brzo zaboravio Ukrajinu, zapjevao u Beogradu!

NORVEŠKA

Izabranici Dubravka Orlovića preokrenuli 0:2 protiv Crne Gore

ETNO SELO STANIŠIĆI

Kadetska reprezentacija BiH slavila protiv Bjelorusije!

SARAJEVO

GOTOVO JE: VAR od sljedeće sezone u Premijer ligi BiH

ALMATY

Ženska kadetska reprezentacija se plasirala u Ligu A

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori