REPREZENTATIVAC BiH

PJANIĆ DOBIO OGROMNE PONUDE: Njegov odgovor je već poznat!

TRANSFERI BH. IGRAČA

Nakon što se pojavila informacija da je Miralem Pjanić dogovorio prelazak u Barcelonu, nekoliko elitnih klubova se javilo našem nogometašu. Najuporniji je francuski PSG.

Katalonski 'Mundo Deportivo' otkriva da je Leonardo, sportski direktor francuskog prvaka, kontaktirao Pjanića i ponudio mu puno više nego što će zarađivati u Barceloni, ali i dobio odgovor: "Žao mi je, idem samo u Barcelonu."

Katalonci navode da 30-godišnji bosanskohercegovački veznjak smatra kako je Barcelona idealan klub za tip nogometa koji njemu odgovara te da mu je san zaigrati s Lionelom Messijem i pokušati osvojiti svoju prvu Ligu prvaka. 

"Nije PSG jedini koji nudi više novca od Barcelone. Sa sličnim ponudama Pjaniću su se javili Chelsea i Manchester United, ali on ne želi ići za novcem poput Alexa Songa, već želi odlučivati srcem i igrati u klubu kojem se oduvijek divio", piše Mundo Deportivo i dodaje kako je u realizaciji transfera ostalo još samo da Juventus odabere koje će igrače Barcelone dovesti u ovoj razmjeni. 

Pjanić u Juventusu zarađuje 6.5 miliona eura po sezoni. Toliko će imati i u Barceloni iako je dobio najmanje tri bolje ponude. U Juventusu je od 2016. godine, a ranije je igrao za Romu, Lyon i Metz.

VEZANE VIJESTI

INTERVJU

Miralem Pjanić: Pred nama je životna utakmica!

ŠPANIJA

Mbappe je odbio ‘najveću ponudu u historiji fudbala’

BRAZIL

Daniel Alves osuđen na 4,5 godine zatvora

ŠPANIJA

Marca: Mbappe je potpisao za Real

ŠPANIJA

Bomba' iz Pariza: Mbappe odlazi u Real Madrid!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori