LJUTI KRAJIŠNICI

OGLASILI SE LJUTI KRAJIŠNICI: Radi li se šta ili se samo prima plata?

SAOPŠTENJE LJUTIH KRAJIŠNIKA

Navijačka grupa "Ljuti krajišnici" izdala je večeras saopštenje za javnost, povodom situacije oko izbora selektora. Njihovo saopštenje prenosimo u cijelosti.

- Poštovana gospodo iz Saveza, sve do sad smo se držali po strani i promatrali situaciju oko izbora selektora A selekcije, ali posto je 5 do 12 odlučili smo se da vas javno upitamo, radi li se sta ili se samo plata prima?

Jeste li vi svjesni da je mart pred vratima i da se naveliko trebalo početi sa pripremama za predstojeće utakmice? Stoga vam se ovako obraćamo i upozoravamo da navijači polako „popuštaju po šavovima“ i da je samo pitanje vremena ili dana kada će ti šavovi popucati a to vjerujte ne vodi dobrom.

Da li vas uopšte grize savjest zbog toga sto primate plate uredno a ništa jos napravili niste?
Polovina vas koji sjede u savezu navija za reprezentacije susjednih država i uopšte vas BiH niti naša selekcija ne zanima, vama je bitno da uzimate redovno novac.

Već mjesecima se natežete oko izbora selektora i pokušavate nam „prodati“ nekog Peteva kao idealno rješenje za nasu reprezentaciju. Zašto? Zbog toga sto je i on nečiji igrač pa da pojedini menadžeri opet mogu svoje igrače preko našeg državnog tima promovirati?

Drugog razloga nema, jer on sigurno nije kompetentan kao strucnjak da vodi nasu selekciju a uz to ga niko od navijaca ne zeli ni vidjeti na klupi zmajeva.Pa taj bolan da valja imao bi angazman i rezultate a nebi hodao po Sarajevu u nadi da ce sresti Edina Dzeku ili nekog od nosecih igraca naseg tima da poprica sa njim kako bi ga ubjedio da lobiraju za njega da bude selektor? Misimovicu za sta si se ti prodao kad njega guras? Postali ste smijesni..

Svjesni smo mi navijači da nas Barbarez nema trenersko iskustvo, i da možda u ovom momentu ne bi bio najbolje rješenje za nas, ali ako ništa, svojim znojem i krvlju je zaradio da ima prednost u ovom slučaju jer se dokazao kao veliki borac i patriota ove zemlje. Što znaci, da svi vi koji ste glasali protiv Barbareza a u korist Peteva ne volite ovu državu niti nas državni tim nego samo tu fotelju u koju ste se zavalili.

Ako niste u stanju da radite svoj posao i ne volite ovu državu, budite barem moralni i dajte ostavke ,neka se vaša mjesta popune sa ljudima iz svijeta sporta i onima koji vole Bosnu i Hercegovinu. Evo ja kao neko ko ne prima platu saveza niti bilo koje državne ustanove imam prijedlog ako već Barbarez ne zadovoljava kriterije.

Kao selektor :
Faruk Hadžibegic, čovjek koji ima zavidnu fudbalsku i trenersku karijeru, pored FK Sarajevo igrao i u vise stranih klubova kao sto su Betis Sevilla i FC Sochaux. Nakon završene igračke karijere postaje trener vise europskih i turskih klubova, nakon čega od 2019 godine sa nacionalnim timom Crne Gore godine postiže odlične rezultate.

Kao pomoćnik :
Dario Kalezić, bivši fudbaler Veleža iz Mostara a zatim igrač vise Holandskih klubova kao sto su Fc Den Bosch, RKC Waalwijk, AGOVV Apeldoorn itd. kasnije postaje trener između ostalog i u drugoj ekipi PSV Eindhoven a danas trener Roda JC Kerkrade.

Zamislite, obojica Bosanci i Hercegovci, zadovoljavaju i taj vas „nacionalni ključ“ jedan bošnjak, drugi pravoslavac (srbin), jedan sarajlija (bosanac) a drugi mostarac (hercegovac).

Pa vi meni sad recite da nema Bosne a i Hercegovine….Sportski pozdrav i selam iz Ljute Krajine..

Predsjednik UN Ljuti Krajišnici 
Admir Karabeg Šeik

VEZANE VIJESTI

VRNOGRAČ

Obilježena 10. godišnjica stradanja Ljutih krajišnika

INTERVJU

Ispovijest jedinog preživjelog Ljutog krajišnika nakon teške nesreće!

SJEĆANJE

DAN KADA JE PLAKALA BIH: 9 godina od pogibije Ljutih krajišnika!

VATRENI NAVIJAČI

UVIJEK UZ ZMAJEVE: Ljuti Krajišnici rano jutros krenuli put Zenice!

NAVIJAČI

LJUTI KRAJIŠNICI spremni za Zenicu: Dva autobusa kreću iz Ljubljane

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori