EMAN SALIĆ

Emotivna poruka Džeke nakon smrti mladog fudbalera

DIJAMANT POSLAO PORUKU

OFK Mladost Ilidža saopštila je na svojoj Facebook stranici tužnu vijest da je njihov mladi fudbaler Eman Salić nažalost preminuo.

A od Emana se na Facebooku oprostio i kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko, koji se prošle godine trebao upoznati sa malenim Emanom.

“Dragi Emane, prije nešto manje od godinu, trebali smo se vidjeti i upoznati. Nažalost, spriječila te bolest, jer si morao ostati u bolničkom krevetu. Umjesto toga, jedan drugom smo poslali videoporuku. Sjećam se kao da je bilo jučer. Rekli su mi da si bio jako sretan i da si taj cijeli dan bio nasmijan. Sjećam se i da je bio lijep dan, sunčan! Danas je sličan dan, barem što se tiče vremena, ali za mene je tmuran, crn, nikakav, jer me je zatekla vijest o tvom preranom odlasku. Nisam ti stigao reći koliko sam ponosan na vas, hrabru malu dječicu, koja se borite protiv opakih bolesti. Bili ste i ostali moja inspiracija, a tvoj blagi smješak i razigrane oči nikad neću zaboraviti. Ne mogu ni zamisliti bol tvojih roditelja, a tvoja borba je bila herojska. Sada, otišao si na bolji svijet, tamo gdje te ništa više neće boliti, a nama si ostavio uspomenu na jednog velikog, hrabrog i upornog dječaka, koji je imao srce, veliko kao cijeli svijet”, napisao je Edin.

VEZANE VIJESTI

IZJAVA

Džeko o Bajraktareviću: Mali je odmah poslije asistencije ljubio grb BiH

TURSKA

Pogledajte majstoriju Edina Džeke protiv Rizespora!

SRAMOTNO

Edin Džeko žrtva sramotne prevare na internetu

SPLIT

Edin Džeko stiže u Hajduk? Jose Mourinho dao zeleno svjetlo

TURSKA

Turski mediji: Edin Džeko želi u Hajduk, ali...

PROMO

Šta će reći Svjetska rukometna federacija? Enis i Milan zaigrali za Goražde

Najveće kvote za Prvu FBiH su u Meridianu: Bratstvo 2.50, Stupčanica 2.50

NLB Banka i JKP Općine Stari Grad potpisali Sporazum o razumijevanju

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

NLB banka generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

AdmiralBet: Uzmi 10 KM Freebeta bez ograničenja i 100 besplatnih spinova za automatski keš!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori