NEBODER U MIAMIJU

Messi kupio najmoderniji stan na svijetu sa nevjerovatnim pogledom!

CIJENA 8.000.000 EURA

Malo je reći luksuzno za stan koji je kupio Messi u Miamiju za nevjerojatnih osam miliona eura. Do svojih 330 metara kvadratnih Argentinac će dolaziti automobilom odnosno specijaliziranim dizalom.

Lionel Messi kupio je stan u nedavno završenom neboderu pod imenom Porsche Design Tower koji je ukupno visok 195 metara, ima 60 katova sa 132 luksuzna stana. 

Raskoš kakvu je teško zamisliti krasi svaki od stanova u jednom od najluksuznijih zgrada na svijetu koji se nalazi na Sunny Isles Beachu u Miamiju. 

Ispred svakog apartmana, bez obzira o kojem katu se radi, postoji garaža odnosno posebno dizajniran lift kojim se dolazi do ulaza automobilom. 

Argentincu ovog ljeta završava ugovor s Barcelonom tako da će morati donijeti odluku hoće li potpisati novi ili potražiti drugi klub. 

Neki od klubova koji ga priželjkuju u svojim redovima su PSG i Manchester City, a sada je Messi zaintrigirao i ljubitelje nogometa u SAD-u.

Naime, David Beckham pozvao je Messija da dođe u SAD i zaigra za njegov Inter Miami u MLS ligi dok je Messi otkrio kako mu ne bi bilo mrsko preseliti se u Ameriku na neko vrijeme.

Prema navodima španjolskih medija, Argentinac je prije nekoliko sedmica i službeno postao vlasnik luksuznog stana u jednom od tehnološki najnaprednijih nebodera na svijetu koji je završen 2018. godine. 

Cijeli neboder odiše nevjerojatnim luksuzom, pogled je spektakularan na koju god stranu svijeta pogledate, a stanari praktički ne trebaju niti izlaziti iz njega jer im je sve nadohvat ruke. Većina stanova ima vlastite bazene, u neboderu postoje zajednički prostori s teretanama i restoranima, a tu su i tri dizala koja podižu automobile do stanova. Robotska garaža s 284 parkirna mjesta koja vlasnicama omogućuje da se parkiraju tačno ispred svojih stanova, idealno je rješenje za njihove limene ljubimce. 

Svemu tome Messi je dobio pristup za osam milijuna eura, a njegov stan veličine je 330 kvadratnih metara s tri spavaće sobe i četiri kupaonice. Navodno se nalazi na sjevernoj strani nebodera, a prozori od poda do stropa omogućuju mu pogled na ocean.

VEZANE VIJESTI

KRIZA U ŽIVOTU MESSIJA

Nevjerovatne tvrdnje: Messi se razvodi zbog afere sa novinarkom!

UTAKMICA U RIJADU

SPEKTAKL U NAJAVI: Messi i Ronaldo ponovo jedan protiv drugog!

OSVAJAČ ZLATNE LOPTE

BOMBA: Vraća li se Lionel Messi u Barcelonu!?

FRANCUSKA

Ova dva igrača tvrde da su bolji od Ronalda i Messija

BH. REPREZENTATIVAC

Miralem Pjanić napokon otkrio ko je bolji: Ronaldo ili Messi?

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori