LIJEPA GESTA

Leyla Hajrović donirala paketiće djeci “Merhametovih” korisnika

SUPRUGA IZETA HAJROVIĆA

Leyla Hajrović, supruga bivšeg fubalskog reprezentativca i aktuelnog igrača zagrebačkog Dinama Izeta Hajrovića, svojim humanim gestom obradovala je brojnu djecu korisnika “Merhametove” Narodne kuhinje u Travniku.

Naime, Leyla je donirala paketiće za 50-tero djece iz socijalno ugroženih porodica na području Travnika, o koje godinama pomaže i o njima brine Regionalni odbor “Merhameta” Travnik.  

Pakete je, u ime Leyle Hajrović, “Merhametu” dopremila poznata humanitarka Jasmina Fajkić.

Direktor Regionalnog odbora “Merhameta” Travnik Merzuk Omerdić se zahvalio Leyli Hajrović na vrijednoj donaciji i na činjenici da se u svojoj humanoj akciji sjetila i “Merhameta” i njegovih korisnika, djece socijalno ugroženih porodica na području Travnika. U tome je, kazao je Omerdić, značajnu ulogu imala i Jasmina Fajkić s kojom “Merhamet” godinama uspješno sarađuje.

– Paketiće koje je donirala Leyla Hajrović “Merhamet” će djeci naših korisnika podijeliti narednih dana – kazao je Omerdić.

Regionalni odbor “Merhameta” Travnik dodijelio je zahvalnicu Leyli Hajrović za pomenutu donaciju, ali i za njene humani angažman na području općine Travnik.

Podsjetimo, na svom Instagramu Leyla Hajrović je pokrenula akciju za djecu u BiH, želeći ih obradovati za predstojeće novogodišnje praznike. Zajedno sa svojim suprugom Izetom željela je usrećiti bolesnu djecu u bolnicama, ustanovama za mentalno zdravlje i ustanovama za socijalnu skrb.

Na svom Instagramu objavila je kako su počele podjele paketiće i da će se nastaviti sve do 14. decembra. A na spisku se nalazi 1.817 mališana koji će dobiti paketiće od supružnika Hajrović.

Humana akcija Leyle i Izeta Hajrovića naišla je na oduševljenje u javnosti.

VEZANE VIJESTI

HUMANI ČIN

Lejla i Izet Hajrović obradovali djecu na pedijatriji u JU Bolnica Travnik

GRČKA

Supruga Izeta Hajrovića oglasila se nakon jakog zemljotresa u Grčkoj

PLIJENI PAŽNJU

LEYLA HAJROVIĆ U SVOM STILU: 'Ili Prada ili ništa' (FOTO)

NEZADOVOLJNI USLUGOM

Izet i Leyla Hajrović osuli paljbu po jednom švicarskom hotelu (FOTO)

ŠVICARSKA

Leyla Hajrović uživa u hotelu gdje je najjeftinija soba 3.500 KM

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori