ŠOKANTNO

'Dešavalo se da smo na ceduljici dobijali spisak igrača iz RS'

ELVIR BOLIĆ OTKRIO

Bivši reprezentativac i nekdašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Elvir Bolić bio je gost N1 specijala - BH. fudbal, gdje je iznio šokantne stvari.

- Pa ja mislim da Pjanić i Misimović govore isto. Mislim da Pjanić ne govori o logistici. Nego govori o odabiru trenera i igrača. Ja poznajem fudbalere i sve ostale, znamo svi na kakv način se biraju treneri. Odabir i ovog sada i svih dosadšnjih. Savez odlučuje. Pjanić i govori o ljudima koji odlučuju ko će da bude selektor. Pa čak i koji igrači će biti u reprezentaciji, kaže za N1 Elvir Bolić i dodaje:

- Ja sam bio s Mehom Kodrom dva tri mjeseca. Ja znam šta se dešavalo nama” 

N1 TV: Šta se dešavalo? 

- Dešavalo se da smo na ceduljici dobijali spisak igrača iz Republike Srpske. I onog momenta kada sam govorio kao generalni menadžer da to neću da predam Kodri zato što ako mu predam neće pozvati nijednog igrača sa te liste. Mi smo morali otići odatle, nismo mogli da budemo tu, bili smo samo dva mjeseca. Zato što nismo tako željeli da zovemo igrače. A Meho Kodro bi sigurno pozvao neke od tih igrača. Jer išli smo po Evropi i pratili igrače. Ali sve to je trajalo dva mjeseca zato što taj spisak je predat i nije urađen. Isto sada se dešavaju iste stvari i dešavale su se konstantno”. Vezano | Bolić: Izborom Elvedina Begića za počasnog predsjednika degradiran Ivica Osim “Mi znamo da imamo šest do sedam igrača koje moramo pozvati. Koji su nosoci igre i igraju u velikim klubovima. Zašto Vlatko Glavaš, ja ili bilo koji drugi sportski djelatnik ne može da dođe? Zbog Statuta, jel tako? Isto tako taj Statut se može promijeniti da bi neko dobio status počasnog. Mislim da što se tiče logistike naša reprezentacija ima jako dobre uslove. Problem nije logistički jer i oni znaju da se to dešava.

VEZANE VIJESTI

SARAJEVO

Elvir Bolić nakon restorana pokrenuo još jedan unosan biznis!

LEGENDARNI NAPADAČ

Bolić: Ako su ovo pripreme za baraž, ne piše nam se dobro!

TURSKA

Koja tri Bosanca su među 10 najboljih stranih strijelaca u Turskoj?

MOJA PRIČA

Pogledajte emotivnu ispovijest Elvira Bolića u emisiji 'Moja priča'

INTERVJU ZA SOURCE

ELVIR BOLIĆ SASVIM ISKREN: Smiju nam se iz drugih država!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori