IZJAVA ZA N1 TV

Zvjezdan Misimović progovorio o sukobu sa Dušanom Bajevićem

SPECIJALNA EMISIJA O BH. FUDBALU

Večeras je na N1 TV u specijalnoj emisiji bh. fudbal, puštena izjava Zvjezdana Misimovića u kojoj se osvrnuo na njegov sukob sa selektorom Dušanom Bajevićem prije utakmice s Italijom.

“Šta da kažem… To je prošlost. Samo ću reći da se jedan takozvani Princ ne bi trebao tako ponašati. O detaljima ne bih pričao pošto treba gledati u budućnost. Ja sam u izjavi objasnio kako je išla procedura izbora trenera. Tu su bili Sejo Kajtaz i na početku i Ivica Osim i Dušan Bajević. Sve kako je bilo – tako sam i rekao”, rekao je Misimović za N1 i osvrnuo se na raniji izbor selektora BiH:

“Rekao sam da je naš prvi izbor bio Meho Kodro, ali je to palo na Izvršnom odboru. Iz RS se nisu slagali s tim prijedlogom jer je Kodro igrao neku utakmicu protiv Saveza na Koševu. Ali, ja ne vidim tu neki razog pošto ima i ljudi u Izvršnom odboru što su također učestvovali na utakmici. To nisu mogli samo iz RS blokirati već je tu došlo do dogovora i prije i blokirano je.”

Inače, do sukoba Misimovića i Bajevića je došlo nakon što je Misimović javno prozvao čelnike Nogometnom saveza da se kriju iza struke.

Cijelu emisiju možete pogledati OVDJE.

VEZANE VIJESTI

NJEMAČKA

Zvjezdan Misimović se prerušio u svećenika

NJEMAČKA

Misimovića u avionu dočekala poruka na omotu od šećera

NYON

Misimović: Imamo prednost što igramo kući. Do nas je!

NJEMAČKA

SUD ODLUČIO: Misimović mora platiti ogromnu kaznu

SRBIJA

BRUTALNA ISTINA: Miske otkrio što nije igrao za Srbe

PROMO

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori