INSTAGRAM LIVE

Dejan Lovren: Zbog Srne sa uzeo Rolex na kredit, majmun sam bio

MORAO SAM SE DOKAZATI KAPITENU

Dejan Lovren i Tony Cetinski pričali su na Instagram liveu te su se osim aktualnih tema dotaknuli i nekih sportskih dogodovština. Tako je Dejan otkrio priče iz Rusije, ali i neke stvari s reprezentativnih početaka.

- Ma da si svakom ponudio 1000 eura ne bi ih se skupilo toliko na dočeku koliko ih se onda skupilo. Ljudi su nama bacali burek na bus, sendviče pa mi smo sedam sati bili gore... Jedno prelijepo iskustvo, to je nešto što ne možeš kupiti novcem, prisjetio se veličanstvenog dočeka srebrnih 'vatrenih' iz Rusije reprezentativni stoper Dejan Lovren (30).

U javljanju uživo na Instagramu sa pjevačem Tonyjem Cetinskim (50) prisjetio se osim dočeka prije dvije godine u Zagrebu i nekih dogodovština iz Rusije. Čekali su tada reprezentativci odlazak frizeru kao mnogi Hrvati usred pandemije korona virusa.

- Plakali smo. U jednom trenutku bili smo zarasli, bili smo već 20-30 dana u Rusiji u karanteni. I onda smo odlučili nekog nazvati da nas ošiša. Nas 6-7 se javilo za šišanje i otišlo se po neku Ruskinju, nažalost, ona nije pričala engleski. S njom je došla i ta Ruskinja koja je prevodila - započeo je Lovren pa objasnio kako je šišanje ispalo katastrofalno.

- Mislim da je prvi bio Mandžo. Sjeo on i govori joj da mu samo malo zulufe skrati. Ona mu je srezala pola glave, ali ravno, ravnu crtu. I joj, on joj govori: ‘Isuse, što je ovo’, i ide on onda sam drugu stranu napraviti i napravi još gore. I onda dolazi Kovačić na red. Tu nije bilo spasa. Kao da mu je stavila lonac i žiletom išla ispod lonca. Šime Vrsaljko je rekao kao da je došla s motornom pilom. Kad je on skužio kako ona radi, zamolio ju je da mu samo škarama malo iza skrati kosu. A ova prvo uzela mašinicu i samo ga na nulu obrijala iza. A on je imao dugu kosu. Ma to je sprdačina bila, ja imao rupe na glavi, kao kokoš - rekao je Lovren kroz smijeh.

Pojavio se tu i Darijo Srna (38) koji se htio uključiti u live, ali je Lovren u šali zaključio da nema potrebe te rekao neke stvari o bivšem kapetanu reprezentacije.

- Darijo Srna će biti predsjednik. Ne smijem ti reći čega, ali on zna. Da kažem točno, sutra bi se u novinama pojavio naslov, Dario Srna predsjednik... - tajanstveno je kroz smijeh rekao Lovren pa nastavio o dogodovštinama sa Srnom:-

- Umjesto da me pazi kao momka koji je došao u Southampton sa 23-24 godine, on ne. Mi u avionu za Koreju, poslije utakmice sa Srbijom, išli smo na neku revijalnu utakmicu. Došli smo na aerodrom, a Darijo, o čemu pričamo, do tada je zaradio u 15 godina karijere, a ja na početku. Idemo u Rolexov dućan - morao sam uzeti sat na kredit, mladi majmun sam bio, zaletio se da se dokažem pred kapetanom. Nije se pitalo za račun - prisjetio se stoper hrvatske reprezentacije, a prenosi 24sata.hr.

VEZANE VIJESTI

LIVE

Gledajte UŽIVO/LIVE utakmicu baraža BiH - Ukrajina

LIVE PRIJENOS

Gledajte UŽIVO prijenos žrijeba grupa za EURO 2024 u Njemačkoj!

LIVE PRIJENOS

Pratite LIVE/UŽIVO koga će Zmajevi dobiti u baražu za EURO 2024!

FRANCUSKA

LOVREN O FRANCUSKOJ: Ovdje život nije normalan!

HRVATSKA

ZVANIČNO: Podignuta nova optužnica protiv Modrića i Lovrena!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori