KVALIFIKACIJE ZA LP

IGRAJTE ZA PONOS BiH: Bordo klub večeras protiv Dinamo Bresta!

TEŽAK ISPIT ZA BORDO TIM

Fudbaleri Sarajeva večeras od 20 sati gostuju prvaku Bjelorusije Dinamu iz Bresta u utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

U Brest su otputovali: Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Cruz, Ahmetović i Handžić, saopćeno je iz kluba.

Ekipa Dinamo Bresta prvak je Bjelorusije za prošlu sezonu, a ove sezone zauzimaju 10. poziciju u Vysshaya ligi. U prvom kolu kvalifikacija savladali su ekipu Astane rezultatom 6:3.

“Gledali smo utakmice Bresta i vidjeli smo da se radi o izuzetno dobroj ekipi, imaju par vrlo kvalitetnih igrača. U toj utakmici protiv Astane ekipa Bresta odigrala je zaista kvalitetno, naravno nije jednostavno postići šest pogodaka bilo kojoj ekipi, a njima je to pošlo za rukom. Ipak, mi ćemo tražiti svoju šansu i nadamo se da ćemo ostvariti dobar rezultat u toj utakmici”, kazao je trener Sarajeva Vinko Marinović za FENU.

Ovu utakmicu propustiti će Besim Šerbečić zbog povrede lista, a u ekipu se vraća Tino Sven Sušić. Meč protiv ekipe Dinama igra se od 20 sati na stadionu OSK Brestsky u Brestu.

Pobjednik ove utakmice nastavlja takmičenje u trećem pretkolu Lige prvaka, a ekipa koja prođe imati će status nenositelja.

VEZANE VIJESTI

LOŠE SUĐENJE

Mirza Kazlagić stadion Koševo napustio pod policijskom pratnjom!

KOŠEVO

REMI NA KOŠEVU: Prednost Borca se istopila na pet bodova!

ZABRANIO MUP KS

Navijači Borca ne mogu na Koševo, saopštenjem reagovao i Bordo klub!

GRBAVICA

DERBI PREPUN TENZIJA: Željo do boda s igračem manje!

GRBAVICA

Ovo su sastavi Željezničara i Sarajeva za vječiti derbi

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori